17:54 21.04.2021

Володимир Бондаренко: диплом в Київському Університеті імені Бориса Грінченка буде захищати 1200 випускників

3 хв читати

 Владимир Бондаренко диплом

Університет імені Грінченка випустить понад 1200 нових фахівців для провідних підприємств Києва.

Нагадаємо, що даний університет є бюджетною організацією, та в першу чергу спрямований на підготовку кадрів для найбільших київських підприємств.

Як підкреслив Володимир Бондаренко диплом цього навчального закладу є доказом отримання студентом реальних знань. Його визнають не лише в Україні, але й у Європі.

За словами секретаря, університет випустить понад 1200 фахівців вже в цьому році. Основна спеціальність – це педагогіка, зокрема, фізичне виховання, музичне мистецтво, логопедія, українська мова та література.

Володимир Бондаренко підкреслив, що Київ потребує справжніх професіоналів, педагогів високого рівня, а університет Грінченка є тим самим ВУЗом, який здатний підготувати кращі кадри.

"Університет готує найкращих педагогів. При цьому дошкільна та початкова освіта є двома з 20 спеціальностей педагогічного спрямування, кількість ліцензованих місць за якими не є високою. Я очікую, що вже влітку 224 випускники цього університету закінчать своє навчання та стануть бакалаврами. 197 випускників цього ВНЗ отримають дипломи магістрів за педагогічними спеціальностями"- сказав Володимир Бондаренко.

Для того щоб майбутні педагоги отримали максимум корисної практики та найкращим чином адаптувалися до майбутньої роботи, педагогічний інститут Грінченка організовує наскрізну педагогічну практику, яка проводиться у провідних освітніх установах української столиці. Завдяки цьому кроку у майбутніх педагогів є чудова можливість ще під час навчання отримати необхідну практику, яка може бути порівняна за своєю цінністю з повноцінною роботою.

Після того як фахівці отримають дипломи, а також найважливіший практичний досвід, перед ними відкриваються чудові перспективи майбутнього розвитку та кар'єрного зростання.

Також Володимир Бондаренко зазначив, що у цьому інституті є усі необхідні для студента умови, які дозволять зробити освітній процес максимально ефективним.

"Місто забезпечує всі необхідні умови та можливості для того, щоб учні університету ставали кращими фахівцями у своїй справі, не тільки одержуючи знання, а й отрумуючи сучасне бачення, яке дозволить їм досягати успіхів у роботі. Майбутні педагоги, які отримають свої дипломи найближчим часом, можуть користуватися усіма необхідними ресурсами центру самопізнання, інноваційних освітніх технологій та навчальної лабораторії" – сказав секретар Київської міської ради.

В університеті задіяні найновітніші технології та встановлено найсучасніше обладнання. Зокрема, мова йде про такі технології, як дистанційне навчання, мобільне навчання, а також принцип "один комп'ютер - один учень" та багато іншого. Крім того, університет забезпечений усіма необхідними матеріальними та технічними засобами для висококласного навчання, зокрема, аудиторіями з фліпчартами, smart аудиторіями, бібліотекою, кімнатою для тренінгів й так далі.

Крім того, Володимир Бондаренко зазначив, що при інституті була створена Рада роботодавців. Фахівці цієї ради виконують цілий ряд найважливіших функцій, зокрема таку функцію, як надання співучасті у аналізі діючих вакансій найбільших підприємств столиці. Саме ті фахівці, які пройшли навчання у престижному університеті Грінченка, матимуть привілеї при прийомі на роботу у такі підприємства.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА