20:46 21.04.2021

Інститут когнітивного моделювання представлятиме публічні комунікації на сертифікаційній програмі “Фахівець з GR” при KSE

3 хв читати

Інститут когнітивного моделювання читатиме модуль з публічних комунікацій у межах освітньої програми “Фахівець з питань взаємодії з владою (GR)” при Київській школі економіки. Про це заявив засновник Інституту Віктор Березенко під час презентації сертифікаційної програми. 

“Фахівець з GR” — це перша середньострокова освітня програма в Україні, що реалізується Центром взаємодії з владою KSE за підтримки МФ “Відродження” та Інституту когнітивного моделювання.

Завдяки Програмі представники неурядових організацій та бізнесу зможуть отримати системні та всебічні знання в галузі взаємодії з владою через кейси, лайфхаки, практикуми та роботу в командах.

“Коли ми говоримо про публічну комунікацію з органами влади, то перші асоціації, які спадають нам на думку, це складність, застарілість, закритість та відсутність довіри. Натомість ми будемо говорити не тільки про реактивну, а й про проактивну позицію, про те, як побудувати системну роботу в публічній комунікації. На нашому курсі ми розберемо конкретні публічні кейси успішного співробітництва органів державної влади, приватних компаній та бізнесу. У модулі буде мінімум теорії і максимум практики”, — наголосив Віктор Березенко.

“Ця програма є основним драйвером Центру. Government Relations (GR) — це про встановлення ефективних комунікацій з органами державної влади. Для нас  — це можливість навчити бізнес, громадські та професійні об'єднання бути почутими. У свою чергу влада отримує чесний фідбек про проблеми різних секторів економіки і підсилить свою спроможність формувати той порядок денний, який відповідатиме реальному життю держави. Наша програма — це перша комплексна програма в Україні, яка формує системні та всебічні знання в сфері взаємодії з владою”, — підкреслила керівниця Центру взаємодії з владою при KSE Наталія Бойко.

Під час лекцій та практикумів експерти Інституту когнітивного моделювання поділяться зі слухачами Програми “Фахівець з GR” досвідом щодо інструментів та технологій побудови ефективної взаємодії з владою на прикладі публічних кейсів Інституту, а також розкажуть більше про роль громадської думки, масові тренди, стратегії та кризові комунікації. 

“Ми тільки розбудовуємо культуру публічних комунікацій. Органи державної влади, система державних комунікацій далеко не завжди здатні відповідати на сучасні виклики. Ця інертна система із залишками радянського минулого застаріла. Натомість у портфелі Інституту когнітивного моделювання — багатий досвід побудови успішних публічних продуктів. Об’єднати бізнес, громадський сектор та державу, побудувати систему та забезпечити ефективну комунікацію для багатомільйонної аудиторії  —  цими знаннями ми поділимося зі слухачами”,  — зазначив Віктор Березенко.

Детальну інформацію щодо освітньої програми “Фахівець з питань взаємодії з владою (GR)” можна отримати на сайті.

Навчально-аналітичний Центр взаємодії з владою (GR) при Київській школі економіки створений за підтримки Міжнародного фонду “Відродження” та Інституту когнітивного моделювання.

Місія Центру полягає у створенні можливості комерційним (приватним та державним) компаніям, а також громадським та професійним об’єднанням оволодіти чи підвищити навички представлення своїх інтересів у державних структурах. 

Більше інформації про Центр взаємодії з владою (GR) на сайті KSE.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА