15:22 06.05.2021

Глушники для іномарок

6 хв читати

Необхідність заміни глушника або будь-якої іншої деталі вихлопної системи виникає через певний час експлуатації автомобіля. Сам по собі вихлоп працює в несприятливих умовах підвищеної вологості і різких перепадів температур, що погано позначається на металі.

Тому при пошуку і заміні глушника, резонатора, приймальної труби, каталізатора або фільтра сажі, а також інших компонентів цієї системи авто, важливо придбати якісні і довговічні деталі. Саме ці критерії і були найбільш важливими при виборі асортименту нашого спеціалізованого інтернет-магазину «Глушники ЗП».

Якісні глушники на іномарки

За допомогою нашого сайту у нас в каталозі ви можете глушники для іномарок купити за найкращими цінами та з вибором виробників. Серед пропозицій є не тільки штатні вироби, ви можете підібрати для свого автомобіля варіанти запчастин для модернізації (тюнінгу) вихлопу. Це стосується прямоточних глушників і резонаторів, систем переходу X-pipe, Y-pipe, Н-pipe, універсальних і адаптованих варіантів прямоточних запчастин, а також естетичних дизайнерських насадок на вихлопну трубу, виготовлених з відполірованої нержавіючої сталі. Є можливість вибрати спортивний вихлоп і в зборі для деяких моделей машин.

Однак основна спеціалізація магазину, це продаж стокових заводських компонентів вітчизняного або зарубіжного виробництва від провідних компаній. Причому є можливість підібрати глушники для іномарок з різних матеріалів з точки зору покриття. Про такі варіанти варто поговорити окремо.

Призначення і види

Яке призначення у вихлопної системи в автомобілі, оснащеному двигуном внутрішнього згоряння? Якщо говорити про порівняно сучасні моделі, то можна виділити такі функції:

  • суттєве (в кілька разів) зменшення шуму, який в природному вигляді видає працюючий двигун. У камері згоряння фактично відбувається вибух паливної суміші, і звук від цього вибуху виходить гучний і неприємний для людського слуху, якщо його додатково не зменшити. Саме цим займаються глушники та вихлопний тракт в цілому;
  • безпечне відведення за межі кузова машини відпрацьованих газів із зменшенням їх температури;
  • очищення від найбільш шкідливих для екології складових у вихлопних газах, це робиться за допомогою каталітичного нейтралізатора (каталізатора);
  • діагностика коректності роботи двигуна. Йдеться про лямбда зонд (кисневий датчик), який визначає рівень кисню у вихлопі, що дозволяє комп'ютеру авто правильно формувати паливну суміш під час роботи мотора.

 

 

Самі по собі деталі вихлопного тракту, незалежно від призначення, повинні бути відмінної якості, це дає можливість їм довго працювати в агресивних умовах. Глушники для іномарок, також повинні задовольняти цим вимогам, так як цей компонент найбільш часто піддається заміні у ненових авто. Які є варіанти цієї запчастини, і як їх правильно вибирати?

Вибираємо глушник для іномарки

Глушники для іномарок за ціною можуть відрізнятися, це залежить не тільки від виробника, а й від матеріалу, а також особливостей їх будови. З точки зору таких товарів можна виділити наступні варіанти, представлені в «Глушники.ЗП»:

  • з алюмінізованої сталі (приклади компаній виробників Bosal, Polmostrow (Польща) та інші). Поверхня виробів покрита шаром алюмінію для протекції від корозії. Це стандарт для запчастин вихлопу, прийнятий в Європейському Союзі;
  • вітчизняні чи зарубіжні компанії, що виробляють свої вироби з нержавіючої сталі. Такі компоненти завжди мають високу ціну, але і кращу якість;
  • українські фірми, що виробляють дешеві аналоги запасних елементів вихлопної системи і глушників зі звичайної чорної сталі без покриття і захисту;
  • варіанти наших деталей, виготовлених з оцинковки. Це вітчизняний аналог алюмінізаціі, який також дозволяє збільшити термін експлуатації вихлопу.

Всі перераховані варіанти ви можете підібрати в даному онлайн магазині, у всякому разі для найбільш популярних у нас в країні автомобілів. Таким чином виходить знайти оптимальний аналог за якістю і ціною.

На що слід звертати увагу при виборі?

1.1 Розміри

Якщо ви купуєте новий глушник, резонатор або приймальну трубу, то вам важливо, щоб вони підходили до системи вихлопу саме вашого автомобіля. Тут розміри грають важливу роль. Під розмірами розуміється:

  • діаметр вхідних і вихідних труб запчастини;
  • ширина і довжина, а також геометрія;
  • особливості і відповідність кріплення запчастини вихлопній системі;
  • правильне розташування кріплень для підвісів і установки деталі під кузовом.

Ці всі критерії підходять під конкретні моделі і марки автомобілів.

1.2 Марка автомобіля

Коли ви купуєте нову запчастину системи вихлопу до вашого автомобіля, вам необхідно точно підібрати її під модель і марку. На заводі виробнику під конкретну модифікацію машин спеціально виробляються компоненти системи глушника. Хоча зустрічаються уніфіковані деталі в рамках одного виробника і для різних моделей авто, але в більшості випадків вони різняться. І тут слід враховувати далеко не тільки модель і марку. Вам слід підбирати виріб ще й в залежності від:

  • покоління моделі;
  • модифікації авто;
  • типу кузова;
  • технічних параметрів.

Що розуміється під технічними характеристиками?

1.3 Технічні характеристики

Глушник виготовляють під конкретний двигун, який характеризується не тільки обсягом і потужністю, а також кількістю циліндрів, наприклад. Тут також враховується тип вприскування палива, особливості паливної системи, вид використовуваного палива і деякі інші особливості. Тому нову запчастину системи вихлопу слід вибирати в точній відповідності з параметрами вашої машини.

Чому варто вибрати наш інтернет-магазин?

Вибір на користь нашого інтернет магазину при покупці нового глушника вам має сенс робити хоча б через ціни і представленість виробників. Є різні варіанти за вартістю і брендам, але в будь-якому випадку ви отримаєте кращі ціни на ринку в кожному із сегментів. Прямі поставки і реалізація через інтернет дають можливість запропонувати клієнтам привабливу вартість і відмінну якість. Це стосується глушників для іномарок, а також запчастин для вітчизняних і популярних авто в Україні.

Купити глушник для іномарки в Україні

Зробити вибір потрібної вам запчастини вихлопної системи у нас в каталозі не важко, якщо ви уважно вивчите всі її характеристики. Якщо вам потрібна консультація перед покупкою, то її ви можете отримати, задавши відповідне питання нашим менеджерам. Що необхідно, щоб оформити замовлення?

1.1 Як оформити замовлення?

Для замовлення глушника або будь-якої іншої запчастини вам необхідно в нашому онлайн магазині:

  • зайти в розділ, який відповідає марці і моделі вашого автомобіля;
  • вибрати потрібну вам деталь;
  • зареєструватися на сайті «Глушники.ЗП» (https://glushitel.zp.ua/);
  • помістити обраний товар в корзину покупця;
  • як альтернатива, можна зателефонувати, написати нам або замовити послугу зворотного дзвінка;
  • наш консультант зв'яжеться з вами і розповість про всі подробиці: наявності деталі на складі, термін відправки та доставки замовлення у ваше місто або населений пункт.

Питання оплати і доставки глушника для іномарки також вирішуються просто.

Оплата і доставка

У магазині «Глушники.ЗП» розуміють, що ремонт автомобіля важливо зробити максимально швидко. Тому в більшості випадків відправка заказів здійснюється в день замовлення, якщо вони були оформлені в першій половині дня, і на наступний робочий день, якщо в другій половині дня. Складські запаси дають нам можливість не затримувати з відправкою продукції.

Доставка здійснюється транспортними перевізниками в будь-яку точку країни, де відкриті їх відділення. Час доставки в більшій частині залежить від часу перевезення продукції транспортною компанією в відділення клієнта в його місті.

Оплата здійснюється будь-яким зручним вам способом. Це може бути перерахування на банківську картку у вигляді передоплати. Або готівково, за допомогою послуги післяплати. В останньому випадку вам слід врахувати, що за послугу післяплати ви самі платите перевізнику.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА