13:22 11.05.2021

Федерація гольфу провела чергові змагання Open Ladies Golf Tour

2 хв читати

Турнір із гольфу серед жінок пройшов 9 травня у гольф клубі Гольфстрім. Незважаючи на мінливу погоду та холод - змагання відбулися. 

Зараз в Україні 33% всіх гравців у гольф - жінки. Це число постійно зростає, адже на кожному етапі змагань долучається все більше представниць прекрасної статі. 

Відкриваючи турнір, директор Open Ladies Golf Tour та віце-президент Федерації, Олена Рудік, наголосила, що 210 років тому відбувся перший турнір серед жінок у світі! Тоді, в силу та витримку леді не повірив навіть директор Old Course в Шотландії, коли до нього звернулися жінки з проханням провести змагання. 

"Ви звичайно можете спробувати, але я вважаю, що це буде перший та останній турнір серед жінок, адже гольф - це гра в будь-яку погоду, не думаю, що ваша тендітність таке витримає". - відповів директор Old Course в Шотландії.

Із того часу пройшло більше 200 років, жінки не лише досі грають у гольф, а й потужними темпами рухають цей спорт уперед.

За результатами змагань Open Ladies Golf Tour, переможницями та призерками другого етапу стали:

Поле Chamberlain (Група А)

1 місце - Моісеєва Анна

2 місце - Цвігун Катерина

3 місце - Костирко Олена

Поле Premiere (Група Б)

1 місце - Одарченко Катерина

2 місце - Кущ Лариса

3 місце - Шидлик Олена

Best Gross - Моісеєва Анна

Best Junior - Растворцева Єлизавета

У спеціальній номінації від автомобільного партнера турніру бренду Porsche перемогли:

Longest Drive Chamberlain - Федорова Злата

Longest Drive Premiere - Кущ Лариса

Всеукраїнська Федерація гольфу вдячна всім партнерам за підтримку: автомобільному бренду Porsche, гольф клубу Гольфстрім, вертолітній компанії HeliTour Ukraine, ресторану Gril Do Brasil, бренду ZAPASHNA, Premier Palace Wellness Center. Вдячні водному партнеру заходу - бренду Vittel, а також постійному партнеру CosmosGolf. 

Нагадуємо, що Open Ladies Golf Tour - це щорічна серія змагань, що проходить у різних гольф клубах України та за кордоном. Наступний турнір відбудеться 5 червня в гольф клубі Козин.

Інтерфакс-Україна інформаційний партнер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА