14:36 11.05.2021

398 тисяч благодійних SMS та 7,3 млн гривень: як абоненти Київстар допомагають дитячим лікарням

4 хв читати

Вже 2,5 роки Київстар спільно з МБФ "Українська Біржа Благодійності" реалізують ініціативу "Дитяча надія", в рамках якої абоненти мобільного оператора надсилають благодійні кошти через SMS для допомоги дітям з онко та кардіо захворюваннями. За цей час проєкт підтримали понад 147 тисяч українців.

Наприкінці 2018 року національний мобільний оператор започаткував проєкт
"Дитяча надія", основна мета якого допомогти дітям з вадами серця та онкологічними захворюваннями. Благодійну ініціативу вдається реалізовувати завдяки SMS-повідомленням небайдужих абонентів Київстар. Загалом для проєкту "Дитяча надія" було відправлено більш як 398 тисяч благодійних SMS, а середній розмір пожертви становить 15 гривень.

"Ініціатива "Дитяча надія" щоразу доводить теорію маленьких добрих справ – разом  тисячі невеликих пожертв склали вже понад 7 мільйонів гривень, на які вдалося придбати життєво необхідне обладнання для сотень маленьких пацієнтів. Від імені Київстар я хочу подякувати усім небайдужим абонентам, що стають справжньою дитячою надією", говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Згідно зі статистикою отриманих SMS-повідомлень, найчастіше підтримують "Дитячу надію" абоненти з львівського регіону. На другому місці за кількістю надісланих благодійних SMS – київський регіон. Статистика показує, що загалом в рамках проєкту абоненти обирають частіше онко напрям для допомоги. Наразі для підтримки онкохворих дітей відправлено 227 тисяч SMS, а для напряму "Допомога дітям з хворобами серця" надіслано 171 тисяча SMS-повідомлень. Дитячою надією стають люди різного віку – від 15 до 60 років. А найчастіше благодійниками проєкту стають чоловіки 35-39 років.

Завдяки всім залученим коштам, які перераховували абоненти Київстар за допомогою SMS-повідомлень, було закуплено та передано обладнання та матеріали для 34 відділень у 15 лікарнях по всій Україні. Щороку ці медичні заклади допомагають долати хвороби близько 50 тисячам маленьких пацієнтів.

 

Лікарні звертаються по допомогу для придбання різноманітного обладнання: від розхідних матеріалів та ремонту медичного обладнання до придбання нового обладнання в операційні та палати, або закупівлю високовартісного обладнання, наприклад, для трансплантацій кісного мозку у дітей. Особливо критично не вистачає необхідного медичного обладнання в регіональних лікарнях. В середньому, один проєкт передачі обладнання в лікарню складає 250 тисяч гривень, а щоб зібрати ці кошти, необхідно близько трьох тижнів.

Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар мають можливість обрати напрямок допомоги (онко чи кардіо), та один з чотирьох регіонів країни (Київ, Дніпро, Львів та Одеса), в лікарні яких будуть спрямовані їхні благодійні внески. Пожертва може бути разовою, від 1 до 3000 гривень, або регулярною – 2, 5, 10, 15 та 20 гривень. Регулярна пожертва буде здійснюватися автоматично після кожного поповнення рахунку від 40 грн. Кошти, які абоненти жертвують через SMS, не обтяжуються податками - 100% пожертв перераховуються УББ на реалізацію проєкту. Звіти щодо використання коштів можна переглянути на порталі dobro.ua.

Переглянути подробиці та підтримати ініціативу можна за посиланням.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів "Домашнього інтернету". Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87% населення України живе і працює у зоні дії мережі LTE Київстар. Крім того, компанія є лідером ринку фіксованого інтернету, а також провайдером конвергентних послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API, яка дає можливість розробникам використовувати аналітичні дані оператора для  власних цифрових продуктів.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 23  роки  працює в Україні, і визнаний як найдорожчий бренд і найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. 

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

Довідка про Українську Біржу Благодійності (платформа dobro.ua):

Українська Біржа Благодійності стала платформою dobro.ua

dobro.ua - головна платформа добрих справ в Україні.

Перша в Україні платформа добра, фандрайзингова платформа, де ви можете швидко та ефективно залучати кошти на благодійні та соціальні проєкти будь-якого спрямування. Діяльність платформи забезпечує МБФ "Українська Біржа Благодійності" - фонд, який за 9 років роботи залучив на благодійність понад 311 000 000 грн, підтримав майже 6 000 проєктів та став лауреатом усіх національних нагород у сфері благодійності.

dobro.ua - світ, де кожен робить добро.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА