13:50 13.05.2021

Київстар отримав нагороду Leaders Fintech & Digital Banking - 2021

2 хв читати

Сервіс "Смарт Гроші" визнано кращим фінтех-сервісом на телеком ринку України.

"Смарт Гроші" - перший на телеком ринку України фінансовий сервіс від мобільного оператора. Послуга була реалізована ще в 2013 році. Завдяки "Смарт Грошам" абоненти можуть оплачувати зі свого мобільного рахунку за понад 3000 сервісів без комісії та прив’язки до банківської картки. Найчастіше абоненти використовують "Смарт Гроші" для сплати за проїзд у громадському транспорті, комунальні платежі, послуги ТБ та інтернет-провайдерів, онлайн-ігри. Сервісом регулярно користується понад 1,2 млн. абонентів Київстар.

"За 8 років роботи сервіс довів свою ефективність та надихнув на створення аналогічних платформ інших суб’єктів ринку, що, безумовно, сприяє розвитку cashless економіки та фінансової інклюзіі" - прокоментувала керівниця департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар, Олена Суворова.

Конкурс "Leaders Fintech & Digital Banking" від Міжнародного Фінансового Клубу "БанкирЪ" був проведений серед банків, небанківських фінансових установ та фінтех організацій, які успішно працюють, підвищують якість в реалізації цифрових продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів на банківському, фінансовому та фінтех ринку України.

Переможці були визначені партнерами клубу серед яких, експерти Національного банку України (НБУ), Міністерства цифрової трансформації, Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, Міністерства фінансів, а також профільних організацій, таких як: Асоціація банків України (АУБ), Українська асоціація платіжних систем (УАПС), Всеукраїнська асоціація Фінансових компаній (ВАФК) т.і.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів «Домашнього інтернету». Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87% населення України живе і працює у зоні дії мережі LTE Київстар. Крім того, компанія є лідером ринку фіксованого інтернету, а також провайдером конвергентних послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API, яка дає можливість розробникам використовувати аналітичні дані оператора для  власних цифрових продуктів.

Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).Київстар 23  роки  працює в Україні, і визнаний як найдорожчий бренд і найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. 

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА