16:16 14.05.2021

Економія під час покупок: як купувати техніку і не переплачувати

2 хв читати

Поширення коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні і пов'язані з ним карантинні обмеження змінили звичне життя людей. Залишаючись вдома, люди частіше проводили час в інтернеті і організовували свої робочі місця. Це стало головною причиною буму в галузі побутової техніки та електроніки - обороти е-комерції в цій категорії зросли майже в два рази тільки за минулий рік. Змінилися і  звички користувачів  - покупці бажають не тільки здійснювати покупки безпечно для здоров'я, але і економити бюджет.

Промоакції - в чому вигода?

З огляду на великий попит інтернет-шопінгу, торгові майданчики змушені працювати в умовах жорсткої конкуренції. Це положення зіграло на руку самим споживачам - маркетингові відділи, прагнучи розширити аудиторію, систематично пропонують своїм клієнтам програми лояльності та бонуси. Наприклад, для магазину EStore купон на знижку в https://emporium.com.ua/shops/estore-ua може отримати кожен бажаючий. З його допомогою можливо заощадити від 2000 до 6000 грн, причому не чекаючи сезонних розпродажів.

Щоб скористатися унікальним кодом, рекомендується попередньо ознайомитися з правилами покупки, скопіювати комбінацію символів і перейти на торгівельний майданчик. Далі все просто: після переміщення обраного товару в віртуальну корзину, слід ввести код у відповідне поле і упевнитися, що ціна зменшилася на вказаний відсоток.

Безкоштовні купони і промокоди на https://emporium.com.ua/ хоч і є найпоширенішими засобами зберегти гроші в гаманці, але аж ніяк не єдиними.

Цифровізація в допомогу

Крім звичних бонусних пропозицій і регулярних акцій, перед великою грошовою тратою рекомендується скористатися:

  • сайтами порівняння цін - ресурсами, на яких зібрана інформація з вартістю продукції з тисячі інтернет-магазинів;

  • сервісами-кешбеком  -  системами-співробітниками великих представників рітейлу, готових запропонувати повернення фіксованого відсотка від витраченої суми;

  • мобільними додатками - практика купівлі через завантажений на смартфон мобільний додаток дає свої привілеї у вигляді додаткових пільг, відсутніх на офіційному сайті.

Знизити цінник на електроніку допоможе і відмова від розширеної гарантії. Існує категорія техніки, яка рідко виходить з ладу, а значить подібна пропозиція хоч і може бути корисною, але вона не завжди потрібна.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Київстар пропонує рік користуватися RTK-сигналом за спеціальними умовами

23 травня в Hyatt Regency відбудеться конференція "Europe-Poland-Ukraine: Cooperate Together”

16 травня в м. Черкаси розпочне роботу бізнес-форум «Хлібна індустрія-2024»

AMIC ENERGY та Фонд Сергія Притули оголошують початок співпраці у межах ініціативи "Незламна кава"

Sense Bank збільшив кількість клієнтів-підприємців на 18,89%

10 травня у Львові відкриється центр протезування та ортезування

Безкоштовний Запрошувальний Квиток на II-й Український Будівельний Конгрес

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА