18:37 14.05.2021

Український турнір із настільного тенісу Setka Cup вийшов на рівень ЄС

2 хв читати
Український турнір із настільного тенісу Setka Cup вийшов на рівень ЄС

У Чехії стартували турніри з настільного тенісу, які організовує найбільша в Україні платформа з розвитку настільного тенісу Setka Cup. Перша локація на території ЄС запрацювала в столиці Чехії, Празі. Тепер матчі Setka Cup охоплюють 12 ігрових залів. Крім Праги, матчи проходять у Києві, Дніпрі та Львові.

«Ми провели колосальну підготовчу роботу протягом трьох років в Україні, щоб розпочати роботу та підтримку спорту на міжнародному рівні. Ми регулярно отримуємо запрошення від міжнародної спортивної спільноти щодо розширення присутності бренду Setka Cup в інших країнах. Саме місцева спільнота у Чехії продемонструвала високу зацікавленість до настільного тенісу. Ми й надалі розвиватимемо платформу на міжнародному рівні» – зазначили організатори турнірів Setka Cup.

Спортсмени з різних куточків Чехії будуть змагатись на однойменній локації у Празі. Організатори запустили 4 турніри з настільного тенісу на щоденній основі. Зала відповідає європейським стандартам освітлення, вентиляції та кондиціонування. Організатори дотримуються всіх необхідних місцевих карантинних вимог.

«Ми робимо все для того, щоб піклуватись про здоров’я учасників турнірів Setka Cup. Для цього ми дотримуємось як карантинних норм, так і вводимо правила, за якими кожен гравець може змагатися не більше одного турніру в день та трьох днів підряд без вихідних, – додають організатори – Для нас відкриття локації в Європі дуже відповідальний крок. Ми розширюємо кількість залів, залучаємо більшу кількість тенісистів та відкриваємо нові можливості для спортсменів, їхнього професійного розвитку та обміну досвідом».

Нагадаємо, що Setka Cup — це міжнародна спортивна платформа, яка з 2018 року організовує комерційні і некомерційні турніри та підтримує розвиток тенісу та настільного тенісу.

Платформа також має власні медіа, де публікується спортивний та освітній контент. Крім того, на каналі Setka Cup TV регулярно з’являються огляди матчів, підбірки кращих моментів, а також інтерв’ю і поради від досвідчених гравців. Турніри Setka Cup популярні у 150 країнах світу.

 

Setka Cup:

https://www.setkacup.com/

https://www.facebook.com/setkacup

http://bit.ly/SETKACUP_YouTube

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА