15:52 17.05.2021

У столиці відбудеться відкритий турнір з тхеквондо Kyiv Open Cup

2 хв читати

Відкритий Кубок міста Києва з тхеквондо (WT) «Kyiv Open Cup» пройде 22-23 травня у спортивному комплексі НТУУ «КПІ», корпус 24 (Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», м. Київ, вул. Верхньоключова, 1/26). Очікується до 300 спортсменів з усіх куточків України та спортивні делегації з Молдови та Вірменії. Організатори гарантують дотримання всіх норм безпеки, відповідно до вимог адаптивного карантину.

Онлайн-трансляція для глядачів та вболівальників проходитиме на Youtube-каналі Xsport за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=_nLdwQsq9ts

Змагання відбудуться в розділах керугі та пумсе. За перемогу боротимуться спортсмени в 6 вікових категоріях від 6 до 30+ років:

  • діти (2014-2013 р.н.), спортивна кваліфікація не нижче 10 купу,
  • молодші юнаки (2012-2011 р.н.), спортивна кваліфікація не нижче 9 купу,
  • юнаки (2010-2009 р.н.), спортивна кваліфікація не нижче 8 купу,
  • кадети (2007-2005 р.н.), спортивна кваліфікація не нижче 7 купу,
  • юніори (2004-2002 р.н.), спортивна кваліфікація не нижче 6 купу;
  • дорослі (2003 р.н. та раніше), спортивна кваліфікація не нижче 5 купу.

Реєстрація на турнір буде проводитись на сайті kihapp.com

Окремі трансляції буде організовано на офіційній сторінці Федерації тхеквондо (ВТФ) міста Києва у facebook https://www.facebook.com/UATaekwondo/

Головною метою турніру є популяризація тхеквондо як олімпійського виду спорту та філософії, а також виховання всебічного гармонійного розвитку і фізичного вдосконалення дітей та молоді. 

Організатори події: Громадська організація “Федерація тхеквондо (ВТФ) міста Києва”, Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської Міської Ради (КМДА).

Пряма трансляція відкриється 23 травня о 9:00

Контактний e-mail організаторів турніру: [email protected]

Для довідки

Відкритий турнір з тхеквондо Kyiv Open починає історію з 2013 року. За час існування в змаганнях взяли участь більше 1500 спортсменів зі всіх областей України, а також Вірменії, Азербайджану, Молдови та Білорусі. У різні роки свято спорту відвідали президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, посол Республіки Корея Кім Ин-Цжун (2013) та консули посольства Республіки Корея в Україні, президент Samsung Ukraine, представники КМДА, головні тренери Федерації тхеквондо Іспанії.

"Інтерфакс-Україна" - офіційний інформаційний партнер турніру.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА