10:26 19.05.2021

Arricano в рейтингу топ-5 репутаційних активістів на ринку девелопменту

3 хв читати
Arricano в рейтингу топ-5 репутаційних активістів на ринку девелопменту

У Національному рейтингу якості корпоративної репутації "Репутаційні АКТИВісти - 2020" Arricano увійшла до п’ятірки кращих компаній на ринку будівництва та девелопменту, набравши 197,43 бали. Експертне журі оцінювало учасників за такими показниками як репутаційна стабільність, іміджевий капітал корпоративної соціальної відповідальності, медіаактивність, інноваційний підхід та антикризова стабільність.

"Актуальні тренди репутаційного менеджменту тісно пов’язані з напрямами трансформації суспільного життя та суспільних стосунків. (…) Пандемія завтра, на жаль, не завершиться, вакцина – не панацея, і нинішні зміни у способі життя людства можуть затриматись надовго, а то й назавжди. Це не означає зниження рівня турбулентності зовнішнього середовища бізнесу, невизначеність лишається та зростає: до вже зрозумілих трендів додаються нові. Тому наступний рік підштовхне напрацювати нові, більш досконалі практики управління репутацією", – відзначила Олена Дерев’янко, голова оргкомітету Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією "Репутаційні АКТИВісти" та віце-президентка Української PR-Ліги.

За підсумками минулорічного рейтингу Arricano посіла перше місце, отримавши 221,75 балів за якість управління корпоративною репутацією. Однак 2020-й для девелоперів, які управляють торговими центрами, став складним роком, адже 30% часу, а це понад 90 днів, їхня діяльність підпала під державні обмеження в роботі ТРЦ та локдаун. Відтак, як Arricano, так й іншим гравцям сегменту ринку доводилось спільно відстоювати галузеву позицію стосовно безпечного перебування відвідувачів у торговому центрі. Тим часом Arricano інвестувала в інформаційну кампанію, КСВ та доброчинні проєкти.

У даному рейтингу журі аналізувало всі компанії, які стосуються будівельної галузі: виробників будматеріалів та проектувальників, консалтерів та девелоперів, а також галузеві громадські організації.

"У забудовників багато стейкхолдерів: від потенційних покупців до міських чиновників. Усім не догодиш. Саме через це ринок будівництва та нерухомості – безмежне море можливостей та відкриттів, експериментів та нових стратегій стосовно роботи з репутацією", – наголосила Ольга Соловей, CEO URE Club та видавчиня профільних медіа Property Times і 3m2.ua.

"Минулого року ми сфокусувались на підтримці та просуванні наших орендарів. Оскільки репутація – то не лише про довіру, а й про взаємодопомогу. Наприклад, реалізували комунікаційний проєкт із операторами фудкорту та кінотеатром у ТРК "Проспект" – MOOD plus FOOD, щоб підсилити попит на споживання їжі поза домом. Це супроводжувалось раціональними та емоційними повідомленнями, гастрономічною виставкою, креативними комунікаціями, розіграшом квитків у кіно. Окремим був проєкт Art&Fashion, який ми провели у ТРК "Проспект" і ТРЦ "РайON", щоб привернути увагу до моди, сучасних брендів і потреби вдосконалення власного стилю", – розповіла Анна Чуботіна, СЕО Arricano.

"2020-й вплинув на те, що звернення до органів влади та антикризові комунікації перетворились із випадкових повчальних кейсів на стійке явище. Цей рік мотивував постійно по-новому працювати з зовнішньою та внутрішньою аудиторіями, адже вже неодноразово наші плани змінювались ледь не в останню мить, зважаючи на впровадження локдаунів. Рейтинг “Репутаційні АКТИВісти” показав, хто найкраще проявив себе в таких непростих умовах", – зауважила Олена Обухівська, директорка із комунікацій Arricano.

Компанія Arricano вдячна організаторам Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією "Репутаційні АКТИВісти", експертам та інвестаналітикам, головним редакторам та журналістам, які оцінювали девелоперів та виставляли свої бали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА