10:35 24.05.2021

Вагони з ремонтом як у квартирі: компанія "Інтергал-Буд" забрендувала два потяги Київського метрополітену

2 хв читати
Вагони з ремонтом як у квартирі: компанія "Інтергал-Буд" забрендувала два потяги Київського метрополітену

На підтримку виводу на ринок нового продукту – повністю мебльованих квартир з ремонтом від забудовника, компанія "Інтергал-Буд" забрендувала два потяги київського метрополітену. Ззовні потяги брендовані під житлові комплекси компанії, а всередині під один з трьох дизайнерських ремонтів – нову класику, мінімалізм та сканді. Курсують потяги на червоній та синій гілках метрополітену.

"Брендовані потяги метрополітену стали частиною великої рекламної кампанії, яку ми запустили у квітні разом зі стартом продажів квартир з ремонтом, меблями та технікою. Розробка проєкту та його реалізація стала справжнім випробовуванням на професійність для усіх учасників процесу, й ми впоралися. Думаю, хто вже встиг проїхатися в наших вагонах, зрозуміє, чому цей проєкт став викликом для нас. Торговельні марки давно практикують подібну рекламну активність, але в нашому випадку потрібно було скомпонувати зображення для обклейки салонів вагонів так, аби в пасажирів складалося враження, що вони дійсно знаходяться у квартирі. Потрібно було продумати кожну деталь, аби все виглядало гармонійно та привабливо", – поділилася враженнями від запуску проєкту Ірина Міхальова, директорка з маркетингу компанії "Інтергал-Буд".

"Інтергал-Буд" став першою будівельною компанією, яка спромоглася реалізувати такий масштабний проєкт у співпраці з київським метрополітеном та рекламним холдингом "Мегаполіс".

"Дякуємо партнерам за можливість втілити у життя таку сміливу ідею. Впевнені, що вона припаде до душі пасажирам. За перші дні курсування потягу на червоній гілці ми отримали велику кількість відгуків наших клієнтів, які були дійсно приємно вражені. Ба більше, вже незабаром у світ вийде сюжет з нашим спецкором Каріною, яка у притаманній їй жартівливій формі розкаже тим, хто ще не встиг проїхатися на брендованому потязі, наскільки це крута ідея", – зазначила пані Ірина.

Брендовані потяги метрополітену – це лише частина великої рекламної кампанії, яку "Інтергал-Буд" запустив на підтримку виводу на ринок повністю мебльованих квартир з ремонтом від забудовника. У квітні компанія відзняла та запустила у ротацію три іміджеві відео, в яких показала, як зручно купувати квартиру з готовим ремонтом та меблями. Ці ж відео транслюються сьогодні у кінотеатрах, адаптовані рекламні ролики стоять у ротації на популярних радіостанціях та у найбільших супермаркетах столиці.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА