15:01 24.05.2021

Ощадбанк здобув "срібло" в номінації "Кращий банк для клієнтів МСБ" премії FinAwards 2021

2 хв читати
Ощадбанк здобув "срібло" в номінації "Кращий банк для клієнтів МСБ" премії FinAwards 2021

Друге місце в рейтингу кращих банків для клієнтів МСБ отримав Ощадбанк у рамках щорічної премії FinAwards. Переможців у номінації було визначено голосуванням незалежного авторитетного журі, експертної групи редакцій сайтів Minfin.com.ua та Finance.ua, а також відкритого голосування в Інтернеті. Результати рейтингу є визнанням значного прогресу бізнес-лінії послуг для мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСБ) Ощадбанку, досягнутого останнім часом.

Так, за перші чотири місяці 2021 року Ощадбанк надав представникам мікро-, малого та середнього бізнесу 1305 кредитів на загальну суму 2,2 млрд грн. Станом на 1 травня 2021 року загальний кредитний портфель кредитів ММСБ Ощаду перевищив 6,5 млрд грн. Банк продовжує збільшувати кількість партнерських програм, яких наразі більше 230.

Ощад є одним із лідерів державної програми "Доступні кредити 5-7-9%". Він посідає друге місце за кількістю укладених угод і третє – за сумою укладених кредитних договорів (причому серед державних банків за цим показником він перший). У програмі кредитів під державні гарантії на портфельній основі Ощадбанк посідає друге місце: станом на 24 травня він видав 374 таких кредити на суму 1,1 млрд грн.

"Наразі ми маємо три основні пріоритети розбудови банківських послуг для клієнтів ММСБ. Серед них: розгортання ще більшої кількості партнерських програм та спільних проектів насамперед для клієнтів зі сфери АПК, вдосконалення процесів видачі мікрокредитів та  розширення спектра послуг для середнього бізнесу", – зауважила член правління Ощадбанку Ольга Байцар.

FinAwards – щорічний конкурс, метою якого є визначення найкращих фінансових компаній у реалізації продуктів, передових технологій і клієнтських сервісів. Засновниками премії є  популярні сайти України про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua і Finance.ua. Організатор премії – один з провідних конференц-майданчиків у сфері фінансів і технологій BankOnline. Конкурс проводиться четвертий рік поспіль.

Прес-служба Ощадбанку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА