09:52 25.05.2021

Новий BROCARD у харківському ТРЦ "Нікольський"

2 хв читати
Новий BROCARD у харківському ТРЦ "Нікольський"

23 травня 2021 року компанія «Брокард-Україна» відкрила новий магазин площею 376 м² у харківському ТРЦ «Нікольський» (вул. Пушкінська, 2А).  

Новий харківський BROCARD виконаний у звичній для нових об'єктів мережі чорно-білій гамі. Інтуїтивно зрозуміла конфігурація полегшує процес пошуку потрібних засобів: парфумерія, декоративна косметика, догляд для шкіри і волосся, зонування на жіночі і чоловічі лінії. 

У новому магазині представлені 130 брендів парфумерії і косметики (CHANEL, Dior, Lancôme, Guerlain, Clarins, Givenchy, Gucci, Collistar, Dolce & Gabbana, Eisenberg Paris, Hermes, Trussardi, Lanvin, Payot, Elizabeth Arden, Carolina Herrera, Lacoste, Versace та інші). 

Для нішевих ароматів відведено окремий зал. Тут, у камерній атмосфері, можна отримати кваліфіковану консультацію експертів і послухати аромати легендарних брендів (Tiziana Terenzi, V Canto, Penhaligon's, Vilhelm Parfumerie, Trussardi Le Vie Di Milano, L'Artisan Parfumeur, Montale та інші). 

Стильний мейкап-бар стане ідеальним місцем для селфі і тестування нових засобів декоративної косметики під керівництвом професійних візажистів. 

Також у новому магазині буде представлено стенд для самостійного вибору ароматів, де парфумерія сегментована не за брендами, а в рамках більш зрозумілих і звичних характеристик (свіжий, деревний, солодкий аромат). 

 «Відкриття BROCARD у харківському ТРЦ «Нікольський» – довгоочікувана подія для нашої компанії. Терміни будівництва неодноразово переносилися. Ми звикли бути винятково в кращих торгових центрах країни, а «Нікольський» вже до них зараховують: концептуальний дизайн та інтер'єри від португальської компанії Sonae Sierra, величезна площа – 106 тис. м², ресторани, кінотеатр і більше 150 магазинів. Звичайно, присутність BROCARD стала цілком закономірним рішенням – прокоментувала Олена Лада, директор зі стратегічного розвитку мережі. 

У всіх магазинах мережі BROCARD представлена виключно оригінальна продукція провідних світових брендів косметики і парфумерії. Компанія працює тільки з офіційними представниками і дистриб'юторами брендів в Україні, що гарантує якість, оригінальність і безпеку всіх товарів мережі. 

  Довідка:  

«Брокард-Україна» – оператор парфумерно-косметичного ринку України в сегменті luxury (бренди BROCARDKiehlsМ.А.С., інтернет-магазини BROCARD.UA та LETU.UA). У компанії 99 магазинів у 26 містах України, 1 700 співробітників і більше 1,5 млн постійних клієнтів. У магазинах мережі представлені 350 марок преміальної косметики, парфумерії, догляду за шкірою та волоссям, beauty-аксесуарів, у тому числі понад 75 нішевих парфумерних домів.   

  У 2020 році загальний обіг мережі склав 4,126 млрд. грн.   

 За додатковою інформацією звертайтеся:  

Катерина Гуленок,   керівник відділу PR мережі BROCARD  

  [email protected]   

Тел.: 38 044 247 66 78 (вн.1101)  

Моб.: 38 067 401 42 30  

Офіційні ресурси мережі BROCARD: 

✔ інтернет-магазини: BROCARD.UA і LETU.UA
✔ Facebook-сторінка: BROCARD Ukraine
✔ Instagram-аккаунт: instagram.com/uabrocard
✔ Youtube: youtube.com/c/BROCARD_UKRAINE
✔ Telegram канал: t.me/uabrocard 

 

Гаряча лінія 0800 50 888 0

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На тлі загострення бойових дій поблизу Харкова МКЧХ збільшує обсяг допомоги внутрішньо переміщеним особам

Розвиток підприємництва в Україні: у банку розповіли, що впливатиме в майбутньому на кількість нових ФОП

17 травня КБФ проведе онлайн-дискусію щодо конфіскації російських активів

Ламінат і міжкімнатні двері: якість від Торгової Мережі Zavod Parketu

"Інтергал-Буд" у трійці лідерів за обсягами будівництва під час війни

18 травня відбудуться урочистості з нагоди Дня сорту винограду «Одеський чорний» - УКРСАДВИНПРОМ

"Украдене щастя" - прем’єра в Київському академічному театрі ляльок

Боротьба з екоцидами і ядерним тероризмом, гуманітарне розмінування й очищення води

Літо в Туреччині, сезон 2024: вигідні пропозиції від АНЕКС Тур

Парафія св. Миколая в Києві передала благодійну допомогу для потреб сил оборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА