16:13 25.05.2021

Телеканал "НАШ" отримав спеціальну премію "Людина року" за створення самого інноваційного телеканалу в Україні

2 хв читати

Телеканал "НАШ" на загальнонаціональній премії "Людина року", яка передбачає присудження нагород за професійні та суспільні досягнення, отримав спеціальну премію "За створення сучасного інноваційного телеканалу в інформаційному просторі України". На урочисту церемонію нагородження до оперного театру завітав Генеральний  директор телеканалу Олена Рудік та відомий ведучий Макс Назаров.

"Радіємо  нагороді та визнанню. Це заслуга великого дружнього колективу. За цей час ми досягли вагомих результатів у медіапросторі України, отримали визнання, вивели канал на стабільно високий рейтинг. Приємно, що всі, хто буває в стінах телеканалу відзначають, що він побудований  за високими технологічними стандартами світових телеканалів! Дякую команді за роботу, попереду нас чекає ще багато висот," — говорить Олена Рудік, Генеральний директор телеканалу “НАШ”.

 “Ми отримали премію не даремно, адже завдяки  всім нашим інноваційним технологіям, ми досягли лідерства в рейтингу серед інформаційних телеканалів, нас дивляться, нас люблять і за нас вболівають глядачі. Впевнений, що наступного року ми отримаємо відзнаку, як кращий інформаційний телеканал”, - ділиться враженнями ведучий Макс Назаров. 

"НАШ" — це не просто телеканал, а ціла інформаційна медіаплатформа й надсучасний технологічний комплекс, що забезпечує цілодобове прямоефірне мовлення, щоденні ток-шоу із власних студій та оперативні включення з місць подій. Телеканал “НАШ” першим на телевізійному просторі України в прямому ефірі використав технологію доповненої реальності.  За допомогою високотехнологічного устаткування телеканал проводить інтерв’ю в студії наживо з найцікавішими людьми, які фактично перебувають в іншій частині світу. Програма "НАШ ранок" знімається в студії віртуальної реальності, а популярність вечірніх ток-шоу підтверджують високі показники рейтингу. НАШ незмінний лідер телеперегляду в Києві та постійно займає перші сходинки рейтингу серед інформаційних телеканалів по Україні. А також, крім стандартного телебачення, НАШ ще розвинений успішний інтернет ресурс. Кількість підписників на YouTube-каналі "НАШ" досягла позначки 841 000 осіб, а популярність Telegram каналу стрімко зростає кожного дня як і соціальної мережі фейсбук та інстаграм.

Як говорить виконавчий продюсер телеканала Микола Буга: “ Нам дуже приємно, що сьогодні інформаційне поле доволі  конкурентне і ми боремося із інформаційними каналами та інфоплатформами, які нічим не гірші та глядач обирає нас. І ми з гордістю можемо сказати, що такі перемоги надихають весь трудовий колектив ходити на роботу та доносити до глядачів найважливіше, найцікавіше і те, що справді впливає на їх життя”

Цьогоріч пройшла ювілейна 25-та церемонія загальнонаціональної програми "Людина року" переможців якої  визначає Вища Академічна Рада, до складу якої входять експерти з різних галузей діяльності. Програма відзначає справжніх фахівців, які своєю діяльністю вносять реальний і визначний внесок у розвиток соціально-економічного, культурного та суспільного життя України.

Відео з нагородження Лауреатів “Людина року” 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА