16:40 27.05.2021

Форум з кібербезпеки 2021. Держсектор і енергетика: як йдуть справи і що можна зробити вже зараз?

2 хв читати

Кібербезпеку в держсекторі марно обговорювати у відриві від реальних завдань, які можна вирішити, адже всі ключові заходи залишаться в руках держави. Корисний івент має відповідати трьом важливим вимогам: рішення посильних завдань, наявність спікерів-учасників процесу, повнота розбору проблеми з орієнтацією на суб'єктів ІБ.

Форум кібербезпеки 2021 саме такий.

A picture containing text

Description automatically generated

Що це?

Форум — це майданчик для зустрічі і обміну думками фахівців, які перебувають по різні сторони питання: представників бізнесу, постачальників рішень в якості спікерів, а також ІБ-фахівців з держструктур і сфери енергетики як учасників.

Навіщо це?

Мета Форуму — дати сторонам розуміння проблем і завдань один одного, а також окреслити очікування і зміни, які чекають на них в майбутньому.

Як ми це зробимо?

За два дні:

  • Доповіді спікерів, на яких вони будуть розкривати свою сторону проблематики. Ви дізнаєтеся, як змінюються атаки, який вплив SOC на сферу ІБ, які активності і проекти вже реалізовані в цій темі, які є завдання на законодавчому рівні і чим небезпечна неповна і застаріла законодавча база. Також ви дізнаєтеся, як виглядають рішення, що відповідають викликам часу і здатні реагувати на існуючі та майбутні атаки. В рамках першого дня вас чекають дві панельні дискусії на глобальні теми Форуму: енергетика і державний сектор.
  • Кіберполігон — день для технічних фахівців галузі. Експерти в ІБ покажуть сценарії можливих кібератак, які зловмисники можуть здійснювати на рівні кінцевих точок, мережі, пошти та ін. Ми покажемо наживо, як можна швидко виявляти і реагувати на ці атаки. Йтиметься про технології, рішеннях, підходи та архітектуру ІБ. Цей досвід допоможе вам оцінити існуючі ризики безпеки для організації і зрозуміти, які підходи і технології потрібні для їх зниження до прийнятного рівня.

Хто там буде?

— Євген Владіміров — заступник міністра по цифровому розвитку, цифровий трансформації і діджиталізаціі, Міненерго.

— Олександр Галущенко — провідний інспектор, Апарат Ради національної безпеки і оборони України.

— Андрій Кузьміч — Начальник Державного центру кіберзахисту, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України.

— Євген Єнтіс — Заступник Голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Державна митна служба України.

— Роман Боярчук — Голова правління, Міжнародний університет кібербезпеки.

— Василь Цвєтков — начальник центру кіберзахисту, Державне підприємство "Галузевий центр цифровізації і кібербезпеки".

— Наталія Рєпіна — Комерційний директор, Дата-центр "Парковий".

Коли, де, почім?

Форум пройде онлайн 02-03 червня. Участь в івенті безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Квитки, деталі, питання і контакти ви знайдете за посиланням: https://bit.ly/3wgh3kN

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА