17:47 28.05.2021

До Дня захисту дітей відбудеться масштабна онлайн-конференцію, присвячена проблемам дитячої дерматології та бульозному епідермолізу

2 хв читати

1 та 2 червня 2021 року в онлайн-форматі відбуватиметься II Науково- практична конференція "Міждисциплінарний підхід у дитячій дерматології", присвячена 10-річчю діяльності Міжнародної громадської організації "Дерматологи-Дітям" та Центру "ДЕБРА Україна".

У роботі конференції візьмуть участь провідні українські та іноземні наукові спеціалісти в галузі дерматології та педіатрії, а також представники пацієнтських громадських організацій. Заплановані виступи спікерів зі Швеції, Австрії, Чехії, Хорватії,  Італії, США, Великобританії та Німеччини, Польщі.

Цільова аудиторія: дерматовенерологи, лікарі сімейної практики, педіатри та інші фахівці  дитячих спеціальностей, а також лікарі паліативної допомоги та медичні сестри.

Участь у конференції безкоштовна. Для лікарів передбачений Сертифікат (20 балів), а також доступ до відео-запису конференції протягом 3 місяців після Конференції. Захід проводиться спільно з НДСЛ "ОХМАТДИТ" МОЗ України та ПВНЗ "Київський медичний університет". 

Один день конференції буде присвячений бульозному епідермолізу — одному з найважчих генетичних захворювань шкіри та слизових оболонок. Через відсутність з’єднувального білка в шарах шкіри та слизових оболонках відбувається легке відшарування з утворенням пухирів та ран, в результаті чого тендітну шкіру цих діток порівнюють з «крилами метелика».

На конференції буде йти мова про організацію медичної допомоги важкохворим дітям з врахуванням досвіду провідних країн світу, діагностику, лікування, мережу ДЕБРА офісів, а також буде проведений вебінар, присвячений адвокації — відстоюванню прав пацієнтів з БЕ та іншими орфанними захворюваннями в Україні.

У зв’язку з пандемією корона-вірусу та введеними протиепідемічними заходами в Україні, проведення конференції відбудеться в онлайн режимі на всій території України. Доступ лікарів до онлайн трансляції буде здійснюватися шляхом надання посилання під час реєстрації на офіційному сайті конференції www.sf-course.com.ua

 Інтерфакс-Україна – партнер конференції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА