15:09 31.05.2021

Рекорд MyCredit: 2,5 мільйона схвалених кредитів

2 хв читати

Фінансовий сервіс MyCredit досяг рекордної позначки — 2 500 000 схвалених кредитів. Про це повідомив CEO фінансового сервісу MyCredit Владислав Бєлан на сторінці facebook.

Сьогодні сервісом MyCredit користується кожен 25-й житель України. Кількість користувачів щодня збільшується. Варто відзначити, що сервіс розвивається завдяки зростанню довіри українців і швидкості надання послуги — перерахування грошей на карту. Карантин і криза не збільшили потік клієнтів.

Популярність фінансового сервісу зростає внаслідок зростання довіри українців до MyCredit. Завдяки прозорості вибору суми, терміну і дати повернення позики. Зручний калькулятор розрахунку суми та терміну швидко пропонує варіанти, дозволяючи обрати потрібний. А програма лояльності зменшує процентні ставки для постійних клієнтів.

"Приємно усвідомлювати, що MyCredit тримає позицію ТОП-3. Отже, працюємо не дарма і робимо необхідний для людей сервіс.

Також радує зростання рівня довіри до MyCredit. Скориставшись послугами один раз — люди розуміють, що фінансовий сервіс MyCredit — це швидка і недорога фінансова допомога в потрібний момент." — CEO MyCredit Владислав Белан.

Також на показник зростання кількості користувачів впливає швидкість перерахування грошей. Розробники фінансового сервісу MyCredit прагнуть зменшити час оформлення заявки. Сьогодні мобільні додатки MyCredit дозволяє зареєструватися і отримати гроші на карту за рекордні 4,5 хвилини. Цей рекорд досягнутий завдяки підключенню ідентифікації паспорта через додаток "BankID", спрощення подачі анкети, а також швидкості обробки заявки співробітниками MyCredit.

Щодня сайт MyCredit відвідує понад 4 000 користувачів.

Щомісяця розігрується більше 6-ти крутих подарунків, а також гроші та бонуси. За останній місяць відправлено на рахунок клієнтам понад 10 000 грн призового кешбеку, а мобільні рахунки клієнтів поповнено на 10 119 грн.

За останній рік були розіграні смартфони, планшети, навушники, телевізор, смарт годинник, робот-пилосос і багато іншого.

Є й інші цифри й досягнення, яким команда фінансового сервісу My Credit щиро рада. Завдяки зростанню компанії команда може частіше допомагати дітям. У 2021 році фінансовий сервіс MyCredit допоміг 25-ти дитячим будинкам. Командою закуплені та передані в дитячі будинки медобладнання, одяг та взуття, канцелярія, подушки та ковдри, а також спеціальні гойдалки для дітей з проблемами хребта.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА