12:01 01.06.2021

Фонд "Таблеточки" і благодійники збирають мільйон, а Фонд Бориса Ложкіна його подвоює для продовження дитячих днів народжень без раку

2 хв читати

Для того, щоб якомога більше дітей продовжували святкувати свої дні народження, здолавши онкологічні захворювання, Фонд "Таблеточки" запустив акцію зі збору мільйона гривень для надання допомоги сім'ям, що зіткнулися з непростим випробуванням. Партнером благодійної акції до Дня захисту дітей виступає Фонд Бориса Ложкіна, який подвоїть зібраний благодійниками мільйон. Про це повідомляють "Таблеточки".

"Боротьба з раком — зовсім не дитяча справа. Подолати рак можна лише спільними зусиллями. Просто зараз допомоги потребують сотні онкохворих дітей, справжніх супергероїв, які борються з раком", - пишуть "Таблеточки".

Приєднатися до акції добра і поділитися з дітьми частинкою своєї сили можна прямо зараз, перейшовши за посиланням: https://lymon.tabletochki.org/.

За даними Фонду "Таблеточки", щорічно в Україні діагностують близько 1000 випадків онкозахворювань серед дітей. Кожен такий діагноз ставить під загрозу святкування наступного дня народження.

Акція "Таблеточек" і Фонду Бориса Ложкіна спрямована на те, щоб діти і в майбутньому продовжували відзначати свої дні народження в колі друзів.

Один мільйон гривень від благодійників, помножений на два Фондом Бориса Ложкіна, вдвічі збільшать кількість дітей, чиї дні народження триватимуть і надалі.

Благодійний Фонд Бориса Ложкіна був заснований у 2014 році Борисом Ложкіним і Надією Шаломовою і вже не перший рік є партнером "Таблеточек". Місія Фонду - створювати майбутнє. Основними напрямками діяльності Фонду Бориса Ложкіна є порятунок дитячих життів і підтримка обдарованої молоді.

Благодійний Фонд "Таблеточки" був створений 10 років тому. За цей час зусиллями Фонду більш ніж 5000 українських сімей отримали адресну допомогу. Щомісяця під опікою "Таблеточек" знаходяться 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні.

В ході торішньої аналогічної акції "Таблеточки" і благодійники також зібрали мільйон гривень для допомоги онокохворим дітям. Цей мільйон був подвоєний Фондом Бориса Ложкіна.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА