18:53 01.06.2021

Представництво компанії «Інтергал-Буд» у західному регіоні: здобутки та нові проєкти

2 хв читати

Всі знають будівельну компанію «Інтергал-Буд», проте не всі знають, що один з найбільших девелоперів України був заснований у 2003 році у Львові. Сьогодні ж компанія активно працює практично в усіх регіонах країни та активно забудовує Київ та його передмістя. За майже 20 років діяльності регіональна будівельна компанія перетворилася на одного з найбільших та найуспішніших девелоперів, в будівельних проєктах якого живуть десятки тисяч українських родин.   

Представництво компанії у західному регіоні — ДП «Інтергал-Буд» ТОВ «Фірма «Інтергал» — яке ось уже п’ять років очолює пані Катерина Джичка, залишається невід’ємною частиною «Інтергал-Буд» та втілює у життя сучасні й амбітні будівельні проєкти. Житлові комплекси, які будуються під керівництвом представництва компанії, розташовані у Львівській, Рівненській, Чернівецькій, Житомирській та Закарпатській областях — а це понад 10 реалізованих та в роботі проєктів.

А ще 1 червня СЕО представництва у західному регіоні Катерина Джичка святкує день народження. Свій кар’єрний шлях у представництві пані Катерина розпочала у 2013 з менеджерської позиції, а вже у лютому 2016 року очолила його.

За час перебування на посаді Катерина Джичка встигла розпочати та реалізувала чимало знакових проєктів, як, наприклад, перший для компанії клубний будинок у Львові — REZYDENCJA ZALIZNA VODA, перший львівський хмарочос на 21 житловий поверх під назвою Житловий будинок «Сіті». У 2016 році був зданий перший будинок наймасштабнішого проєкту представництва —львівського ЖК «Семицвіт». Серед нових проєктів — Житловий комплекс Milltown, будівництво якого нещодавно стартувало у центрі Львова поряд з ТЦ FORUM LVIV. Загалом за п’ять років під керівництвом Катерини Джички було побудовано 142 772,19 м2 житла.

Як зізналася в одному з інтерв’ю пані Катерина, щасливою її робить саме процес втілення у життя нових проєктів, тож бажаємо колезі ще більше цікавих та амбітних будівельних проєктів. Нехай реалізація нових об’єктів й надалі приносить задоволення та надихає на нові здобутки.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА