12:37 03.06.2021

Київстар повертає "Щасливий день" – безкоштовні послуги для абонентів

2 хв читати

До 31 липня включно абоненти Київстар можуть один раз на 7 днів безкоштовно користуватись безлімітним мобільними інтернетом та дзвінками в мережі, навіть якщо вони не оплатили послуги за своїм номером.

Спеціальна пропозиція Київстар – "Щасливий день" – повторення успішної акції оператора. У минулому році нею вже скористалося більше 4 млн разів. Отримати свій "Щасливий день"  можуть  всі абоненти Київстар, які обслуговуються на умовах передплати. Для цього їм достатньо підключити пакет безкоштовних послуг одним із зручних способів:

  • у додатку Мій Київстар;
  • зателефонувавши на безкоштовний номер 222;
  • надіславши запит *222#.

Після активації послуг абоненти отримають відповідне SMS-повідомлення і протягом дня підключення та наступної доби у них будуть діяти безлімітний мобільний інтернет та нетарифіковані хвилини для дзвінків у мережі Київстар. Кожні 7 днів абоненти зможуть підключати таким чином новий пакет послуг знову.  

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів "Домашнього інтернету". Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87,8% населення України живе на території дії мережі LTE Київстар. Компанія є лідером ринку мобільного зв’язку, фіксованого інтернету і конвергентних послуг (зв’язок, інтернет, ТБ). Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API з можливістю використовувати аналітичні дані оператора для  розробки цифрових продуктів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Компанія Київстар 23  роки  працює в Україні, і визнана як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. 

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА