12:55 08.06.2021

Тетяна Сліпачук повертається в Sayenko Kharenko

1 хв читати
Тетяна Сліпачук повертається в Sayenko Kharenko

Sayenko Kharenko рада повідомити, що Тетяна Сліпачук, одна з провідних експертів у сфері міжнародного арбітражу в Україні, вирішила відновити юридичну кар’єру і повернутися в фірму в якості cпеціального радника.

У своїй новій ролі Тетяна сфокусується на стратегічному розвитку практики вирішення спорів Sayenko Kharenko. Зокрема, Тетяна зосередиться на сферах міжнародного арбітражу, транскордонних спорів, мульти-юрисдикційних розслідувань та розглядів, продовжуючи свою діяльність в якості арбітра та експерта.

Раніше Тетяна Сліпачук очолювала практику міжнародного арбітражу Sayenko Kharenko. Під її керівництвом фірма представляла Україну в найбільш складних і резонансних процесах в історії країни. В тому числі – у справі "Літтоп Ентерпрайзес Лімітед, Бріджмонт Венчерз Лімітед та Бордо Менеджмент Лімітед проти України", в якій Україна здобула перемогу і заощадила понад 6 мільярдів доларів США для державного бюджету.

"Я дуже радий, що Тетяна повертається до нас, отримавши безцінний досвід роботи в якості високопоставленого державного діяча. Повернення Тетяни дозволить нам пропонувати сервіс ще більш високого рівня нашим клієнтам, які часто звертаються за послугами стратегічного консалтингу та управління проєктами, а не просто за юридичною консультацією", – коментує CEO Sayenko Kharenko Назар Чернявський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА