17:04 08.06.2021

Укрексімбанк виставив на продаж борг історичного львівського автозаводу

2 хв читати

Для погашення заборгованості перед державним Укрексімбанком найближчим часом відбудеться продаж чергового перспективного інвестиційного активу – права вимоги за кредитними договорами та дебіторську заборгованість підприємства – виробника автомобільної техніки. Незважаючи на те, що виробництво наразі зупинено, така реалізація унікальна з огляду на широку варіативність подальшого розпорядження інвестором цим активом.

Загальна сума боргу перед банком разом з авансуванням витрат арбітражного керуючого та початкова ціна на аукціоні становить 76 583 353,08 гривень. Забезпеченням за кредитними договорами є адміністративні та виробничі будівлі машинобудівного заводу, зокрема, приміщення головного виробничого корпусу, а також рухоме майно (виробниче обладнання цехів).

Колишній автозавод, де і розташоване заставне майно, займає площу в декілька десятків гектарів у Сихівському районі Львова. Міською владою розглядалися шляхи відновлення діяльності підприємства, що було флагманом українського автобусобудування, зокрема, й під колишнім брендом, викуп нерухомості або розробка архітектурної концепції розвитку цієї території. З огляду на такі перспективи цей актив є інвестиційно привабливим, в тому числі, для подальшого продажу або співучасті в проектах.

Юридичну особу – позичальника визнано банкрутом із застосуванням до неї процедури ліквідації. У 2020 році державним виконавцем проведено описи нерухомого майна підприємства та солідарних боржників (фінансового поручителя), проте його продаж наразі заборонено ухвалою суду.

Адреса місцезнаходження активу: Україна, м. Львів, вул. Стрийська, 45.

Продаж права вимоги відбудеться 5 липня шляхом електронного аукціону в системі ProZorro.Продажі.

Прийом запитань та пропозицій на участь у торгах триває до 04.07.2021.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА