10:00 11.06.2021

Безкоштовна комп'ютерна допомога для тренерів проєкту Дія.Цифрова освіта

2 хв читати

Міністерство цифрової трансформації України запустило безкоштовну комп’ютерну допомогу онлайн для амбасадорів Дія.Цифрова освіта. Відтепер учасники проєкту можуть вирішувати питання із ПК, планшетом чи смартфоном у телефонній розмові або дистанційно, під’єднавшись до пристрою за допомогою програми TeamViewer.

У рамках підписаного меморандуму про співпрацю компанія SUPPORT.UA безкоштовно допомагатиме розв'язувати питання та консультувати учасників проєкту. Спеціалісти надаватимуть покрокове вирішення проблеми та поради, як уникнути її в майбутньому.

Стратегічним партнером проєкту Дія.Цифрова освіта є Українська бібліотечна асоціація. Тому на першому етапі комп’ютерна допомога онлайн буде надаватися усім бібліотекарям України, які беруть участь у проєкті. Уже сформована мережа з близько 6000 офіційних офлайн-хабів цифрової освіти, більшість з яких — це саме бібліотеки. Бібліотекарі є фасилітаторами, які допомагають усім охочим спробувати навчання на платформі osvita.diia.gov.ua у форматі освітніх серіалів чи пройти тест з Цифрової грамотності — Цифрограм.

«Раніше користувачі порталу Дія.Цифрова освіта могли написати звернення на електронну пошту або подзвонити на гарячу лінію, щоб отримати інформацію щодо особливостей роботи платформи. Тепер вони зможуть отримувати і консультації з користування комп’ютерною технікою, інформаційними та цифровими технологіями», — наголосила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Директор SUPPORT.UA Євген Кірій: «Підписаний меморандум — дуже важлива ініціатива, яка прискорить процеси цифрової трансформації України. Це об'єднання держави і бізнесу з метою в довгостроковій перспективі підвищити цифрову грамотність жителів країни».

Офіційним дистриб’ютором TeamViewer в Україні є компанія SOFTICO. «TeamViewer гарантовано забезпечить швидке і безпечне підключення пристроїв. Завдяки інноваціям у технології продукти TeamViewer пропонують  універсальні рішення для різних сценаріїв в одному пакеті програмного забезпечення. Швидка і безпечна робота додатку робить світ зручніше, прокладаючи шлях до справді глобального робочого простору», — коментує директор SOFTICO Лариса Куроєдова.

Довідка:

SOFTICO — рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. Компанія SOFTICO є офіційним дистриб’ютором рішень TeamViewer в Україні.

SUPPORT.UA  — українська компанія, що вже 7 років допомагає вирішувати проблеми з технікою. Продовження гарантії, захист від механічних пошкоджень та цілодобова комп’ютерна допомога онлайн.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА