14:35 10.06.2021

Біланівський ГЗК придбав обладнання для Кременчуцького перинатального центру

2 хв читати

КНМП «Кременчуцький перинатальний центр» отримало партію допомоги від Біланівського ГЗК (БГЗК, Ferrexpo Belanovo Mining, FBM, входить до Групи Ferrexpo).

БГЗК передав медичним працівникам необхідне обладнання: газовий аналізатор, напівавтоматичний біохімічний аналізатор, автоматичний гематологічний аналізатор та аудіометр. Загальна вартість обладнання становить понад 1 млн. грн.

«Ми дуже вдячні всій Компанії Ferrexpo і зокрема Біланівському ГЗК за таку важливу і цінну допомогу. Отримане обладнання дасть можливість проводити необхідні лабораторні дослідження, діагностику, а також надавати допомогу нашим новонародженим і їхнім мамам», - зазначив Радомир Сербін, директор КНМП« Кременчуцький перинатальний центр».

За словами Генерального директора Біланівського ГЗК Юрія Химича, БГЗК ​​і Група Ferrexpo надає допомогу медикам Кременчуцького району на постійній основі. «Українська медицина зіткнулася з дуже складним викликом - пандемією коронавірусу. Уже другий рік лікарі борються за життя людей, а бізнес в міру своїх можливостей забезпечує медичні установи необхідним для протистояння COVID-19. Разом з цим є й інші медичні установи, які потребують підтримки і забезпечення необхідним обладнанням. Ми уважно вивчаємо потреби всіх лікарень регіону присутності підприємств Групи Ferrexpo і намагаємося забезпечувати їх. Ми дуже раді, що в цей раз стали трохи причетні до народження нових життів», - додав він.

Ferrexpo в 2020му році надала допомогу медичним закладам на суму понад 54,7 млн. гривень, з них Кременчуку - на суму понад 12,8 млн. гривень. В 2021-му медикам вже було передано допомоги на суму понад 10 млн. гривень, близько 2 млн. гривень було витрачено на забезпечення потреб медиків Кременчука. Компанія продовжує стежити за ситуацією в медичних установах Полтавської області і всієї України, уважно вивчає їх потреби і здійснює закупівлю найбільш необхідного обладнання, медикаментів і засобів індивідуального захисту.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних окатків, використовуваних у виробництві стали. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2020 р. Компанія виробила 11,2 мільйона тонн залізорудних окатків. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА