10:41 11.06.2021

Старт Євро-2020. Де в Києві дивитися матчі збірної України

2 хв читати

11 червня стартує довгоочікуване Євро, яке було перенесено минулого року через пандемію. Матчі турніру пройдуть на 11 стадіонах 11 міст 10 країн. Фінал прийме лондонський "Уемблі", а відкриття – "Олімпійський стадіон" у "Римі".

Загалом у фінальній частині турніру зіграють 24 збірні. Головними ж претендентами на перемогу вважаються команди Франції, Англії, Бельгії, Німеччини, Іспанії та Португалії.

Збірна України розпочне свій виступ на Євро 13 червня. Команда Андрія Шевченка зіграє в Амстердамі з Нідерландами. Вболівальники нашої команди зможуть подивитися цей матч на головній арені країни – НСК "Олімпійський". Організатор трансляції - бренд Parimatch спільно з ФК "Шахтар". Всіх гостей чекатиме вулична їжа, розважальна програма і, звичайно ж, атмосфера справжнього футбольного свята! Буде чим зайнятися і фанатам кіберспорту, спеціально для них на НСК "Олімпійський" стоятиме CyberTruck, який транслюватиме матчі кіберспортивного турніру. Придбати квитки можна за посиланням. Початок матчу о 22.00, а вхід на стадіон буде відкрито з 17:00

В перший день європейської першості буде зіграно лише один матч: Італія – Туреччина (початок о 22:00). На самій же церемонії відкриття, яка розпочнеться за півгодини до стартового свистка, глядачі побачать політ літаків з пілотажної групи ВПС Frecce tricolori, виступ ансамблю італійської поліції і почесної варти кінної поліції, а потім насолодяться вокалом відомого оперного тенора Андреа Бочеллі. Також відомо, що почесним гостем стане легендарний форвард "Рома" Франческо Тотті.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА