11:25 14.06.2021

Brille – люстри та світильники, перевірені часом

3 хв читати

Бренд Brille довго та успішно працює на українському ринку світлотехніки. Його добре знають кілька поколінь: у батьків, які купували люстри в дитячу, вже з'явилися і підросли онуки. Молодь приходить купувати в магазини Brille настільні лампи, люстри, торшери та нічники для своїх малюків.

Переваги магазинів Брілле

Мережа магазинів освітлення Brille надає своїм покупцям можливість доторкнутися і побачити кожен світильник в реальності. Зробити це можна в одному з 25 магазинів бренду, які знаходяться в різних містах України – Київ, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Полтава, Кривий Ріг, Харків, Ірпінь і Одеса. Покупці тут зможуть:

  • побачити освітлювальні прилади в зібраному вигляді з підключенням до електричної мережі;
  •            
  • помацати їх і відчути міцність матеріалів, використаних для виготовлення;
  •            
  • візуально оцінити потужність лампочок, підібрати собі джерела світла потрібної потужності та відтінку;
  •            
  • відзначити кут падіння світлового потоку і якість розсіювача світла;
  •            
  • побачити роботу світильників в різних режимах.

Магазин люстр і LED світильників Brille

Консультанти розкриють всі секрети функціонування люстри або підсвічування, запропонують варіанти, виготовлені в іншому кольорі, з великою кількістю ріжків і вищими показниками потужності. Процес покупки в мережі магазинів освітлення Brille має простий алгоритм – прийшов, побачив, помацав і купив.

Великий вибір оригінальних світильників

Асортименту магазинів Brille може позаздрити хороший будівельний мегамаркет з великим відділом світлотехнічної продукції. Багатство вибору освітлювальних приладів не дозволяє піти з порожніми руками.

Для нової квартири, оформленої в стилі хай-тек, тут знайдуться сучасні світлодіодні люстри особливої ​​конструкції та трекові світильники, які сьогодні особливо популярні серед покупців.

Світлодіодні люстри Brille, модний лофт

Для спалень в класичному стилі завжди актуальні кришталеві люстри, вони відмінно поєднуються з бра, виготовленими в тій же серії. Так що там бра, Брілле може запропонувати навіть точкові світильники, прикрашені кришталевим декором.

Любителів мінімалізму і скандинавського стилю вразять елегантні люстри підвіси та світильники тубуси. У підвісах можна регулювати довжину, моделі розраховані на роботу однієї або кілька лампочок. Плафони в них можуть бути виготовлені з різних матеріалів: скла, пластику, металу. Торгова мережа Брилле пропонує накладні й підвісні варіанти тубусів з вбудованими світлодіодами та змінними джерелами світла.

Люстра підвіс, підсвічування та трековий світильник Brille

Велика колекція бра, виготовлених в різних стилях, дозволить облаштувати освітлення в коридорі та холі, зробити додаткове підсвічування в спальні й вітальні. Також в Brille величезний асортимент люстр для кухні. Для власників заміських будинків пропонується великий вибір вуличних світильників, фасадних світильників, садових ліхтарів.

Якщо ви прийшли в магазин Brille вибрати світильник в дитячу кімнату, то вас чекає маленький екскурс в казку. Малюкам обов'язково сподобається люстра у формі симпатичної тваринки: пінгвіна, летючої миші, корівки. Щоб діти не боялися засинати в темряві, є ціла колекція світлодіодних нічників, виготовлених у формі популярних героїв мультиків.

Бонуси – це завжди приємно

Для кожного покупця працює бонусна система Brille. Замість застарілої карткової системи використовується QR код. Все це відбувається у вашому смартфоні. Сканування коду та активація облікового запису займає 2-3 хвилини, чат-бот допоможе у всьому розібратися. Після активації при кожній покупці клієнт отримує бонуси, які можна витратити при наступному відвідуванні магазину або на сайті. Дія бонусної програми поширюється на всі магазини ™ Brille, ™ Na-Na, ™ Lora. Для дизайнерів, будівельників, монтажників працює система партнерства, що передбачає нарахування за залучення нових покупців.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА