17:16 14.06.2021

Бізнес запрошують взяти участь в обговоренні Експортної стратегії України на 2021 рік

2 хв читати

Обговорення пріоритетів Експортної стратегії України на 2021 рік та фінансові інструменти підтримки експорту стануть топ-темами відкритого засідання Комітету підтримки експорту та інвестицій Київської торгово-промислової палати.

Захід відбудеться 17.06.2021 об 11.00 за адресою: вул. Б. Хмельницького, 55, 8 поверх (конференц-зал). Бажаючі зможуть долучитися онлайн в ZOOM чи в прямому ефірі (Facebook, Youtube).

Участь у засіданні Комітету візьмуть:

  • Олександр Романішин - заступник Міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України (2020-2021);
  • Дмитро Сенік - заступник Міністра МЗС України;
  • Анатолій Баган - виконувач обов’язків директора Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА;
  • Руслан Гашев - Голова Правління ПрАТ "Експортно-кредитне агентство";
  • представник Державної інноваційної фінансово-кредитної установи
  • та представники профільних асоціацій та бізнесу.

 

Процес перегляду і оновлення Експортної стратегії на найближчі 5 років має стати інструментом підтримки експортоорієнтованих підприємств і саме тому ця тема буде обговорюватися на засіданні Комітету. Також планується інформувати про нові можливості для малого та середнього бізнесу України, в тому числі про фінансові інструменти підтримки експорту.

Деталі за посиланням: https://kiev-chamber.org.ua/uk/17/2483.html

Довідково:

У жовтні 2018 року при Київській торгово-промисловій палаті було створено Комітет підтримки експорту та інвестицій, основною метою якого є співпраця з органами державної влади для розвитку українського експорту та виходу вітчизняних компаній на міжнародні ринки, підтримка та допомога бізнесу у вирішенні питань, пов’язаних з експортом власної продукції.              

Впродовж останнього року до складу Комітету ввійшли представники органів державної влади: МЗС, Мінекономіки, ДМСУ, ДУ "Офіс просування експорту", ЕКА. Станом на сьогодні Комітет підтримки експорту та інвестицій нараховує 42 представники бізнесу та інституційних органів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА