12:58 15.06.2021

«Інтергал-Буд» оголосив про старт продажів комерційних приміщень в БФК INTERGAL CITY

2 хв читати

Як відомо королева бізнесу – локація. Відсьогодні відкрити власну справу на Печерську із приголомшливими краєвидами з вікон на історичну частину Києва – реально! Будівельна компанія «Інтергал-Буд» оголосила про старт продажів комерційної нерухомості у багатофункціональному комплексі преміумкласу INTERGAL CITY.

Комерційні приміщення спроєктовані у всіх вежах. Площа приміщень варіюється від 65 до 1000 кв. м. Наразі ви можете придбати приміщення під будь-який вид бізнесу, магазин, ресторан чи офіс.

В INTERGAL CITY створені гнучкі та комфортні умови придбання. Працює система вигод та лояльності для покупців за умов повної оплати. Також працює програма розтермінування від забудовника та банківського кредитування. Наші досвідчені консультанти відділу комерційної нерухомості не лише допоможуть обрати найкращий варіант з врахуванням специфіки саме вашого бізнесу та прорахують найбільш вигідний варіант придбання персонально для вас. Перші отримують найкращі локації та welcome-прайс!

За детальною інформацією щодо питань придбання комерційної нерухомості у багатофункціональному комплексі преміумкласу INTERGAL CITY, звертайтесь до відділу продажу комерційної нерухомості за номером телефону +38 (067) 543 03 94.

INTERGAL CITY – це ексклюзивний проєкт, який займає площу 3 га та уособлює житло преміального рівня. Сам комплекс має унікальні форму й концепцію з'єднання будинків повітряними мостами. Це ансамбль з п'яти будівель обтічної форми, а в оформленні фасадів використаний білий колір. INTERGAL CITY — це «місто в місті» з інфраструктурою майбутнього, яка дозволить ефективно і гармонійно поєднувати всі аспекти вашого нового життя. 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА