14:40 25.06.2021

Росія отримала по носу, – Павло Клімкін

1 хв читати
Росія отримала по носу, – Павло Клімкін

Павло Клімкін в ефірі Kyiv.LIVE прокоментував інцидент у Чорному морі за участі Росії, заявляючи, що будь-яка версія Росії виглядає "тотально кепсько", а також розповів, які наслідки для України має дана ситуація.

"Росія отримала по носу, причому дуже конкретно отримала. Для нас це, насправді, означає, що Путін точно підготує відповідь. Путін ніколи не вибачає, коли його «возять по столу». А це було зроблено геніально", –  говорить Клімкін.

Крім того, Павло Клімкін пояснив, що Україні варто звернутися до міжнародного арбітражу через системні порушення Росією міжнародного права.

"Тепер ми беремо ці російські відео з бомбами, ідемо в міжнародний арбітраж, де розглядається випадок атаки на наші судна і наших моряків в Керченській протоці. І все це показуємо. Кажемо: бачите, вони стверджують, що це начебто їхні територіальні води. Вони порушують міжнародне право, вони застосовують силу. Тобто це, відповідно, вже система у Росії. І я думаю, що ми виграли б цей арбітраж на 99%", – оцінив позиції України Клімкін.

Довідка

Павло Клімкін – засновник Центру національної стійкості та розвитку (https://www.cenrd.org/) разом з Олександром Данилюком та Русланом Рябошапкою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА