16:39 25.06.2021

Олександр Данилюк: МВФ ставиться до України як до божевільних

1 хв читати
Олександр Данилюк: МВФ ставиться до України як до божевільних

Олександр Данилюк в ефірі телеканалу Україна 24 заявив про те, що через хаотичну політику влади МВФ ставиться до України як до божевільних.

 «Вони ставляться до нас як до божевільних. На жаль, до нас саме таке ставлення. Довіри немає, бо у нас немає стабільного бачення, що ж нам необхідно, як ми бачимо нашу економіку, нашу фінансову систему. Коли лунають такі заяви, що не буде співпраці з МВФ, це говорить про те, що хаос в головах людей, як і у влади. Одні говорять одне, інші кажуть інше. І це дуже небезпечно», – розповідає Данилюк.

Крім того, Олександр Данилюк зазначив, що у вересні Україна отримає три мільярди доларів від МВФ, називаючи їх подарунком, адже всі країни отримують таку підтримку, щоб вийти з кризи.

«Ці три мільярди доларів для України важливі, але не вирішують всіх питань. Потреба в грошах з’явиться досить скоро. Я думаю, що на початку наступного року вже будуть розмови про нову програму. Туди перейдуть всі ті самі умови, що у цій програмі», – прокоментував Олександр Данилюк.

Нагадаємо, Олександр Данилюк – засновник Центру національної стійкості та розвитку (https://www.cenrd.org/) разом з Русланом Рябошапкою та Павлом Клімкіним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА