18:17 09.07.2021

Одеський діловий клуб представляє стратегію розвитку Одеси до 2050 року

3 хв читати
Одеський діловий клуб представляє стратегію розвитку Одеси до 2050 року

Перші особи великого бізнесу Одеського ділового клубу взяли на себе відповідальність і спільно з футурологом А. Длігачем і доцентом Оксфорду Владом Михненко розробили економічну бізнес-візію міста. Презентація відбудеться 17 вересня в рамках Odessa Business Forum.

Місія Одеського ділового клубу  — формувати в Україні та за кордоном позитивний образ Одеси, створювати її репутацію як міста, сприятливого для життя, інвестицій і ведення бізнесу.

Економічна стратегія Великої Одеси визначає пріоритети в інвестиційному, експортному, індустріальному, транспортно-логістичному, туристичному, культурному та подієвому напрямах.

Одеський діловий форум — постійно діюча платформа і щорічний захід, мета якого — представляти середньострокові та короткострокові плани з реалізації основних векторів економічної стратегії, а також підбивати підсумки, звіряти результати, актуалізувати цілі й завдання.

Співзасновник Одеського ділового клубу Дмитро Казавчинський підкреслює: «Любити Одесу тільки на словах недостатньо. Треба щось для неї робити».

З такими думками було створено Економічну бізнес-візію Великої Одеси — 2050.

Підтримують OBF такі поважні спікери, як:

Влад Михненко, кандидат наук, ад'юнкт-професор в галузі сталого міського розвитку, науковий співробітник Коледжу Святого Петра Оксфордського університету

Карл-Філіп Коенеграхтс, стратег, новатор з Гента (Бельгія), творець альтернативного бачення і концепції «Розумне місто», «Місто людей»

Андрій Длігач, співзасновник і CEO Advanter Group. Доктор економічних наук, стратег, футуролог. Експерт з формування стратегій бізнес-проривів. Член рад директорів Digital Transformation Institute і SingularityU Kyiv. CEO агенції Luniter troubleshooting. Професор бізнес-школи KSE, співзасновник бізнес-спільноти Board

Кейс Донкерс, засновник проєкту City as a LAB, один з ключових засновників Dutch Design Week. Дизайнер міського середовища, головний урбаніст Ейндховена (Нідерланди)

Валерія Іонан, заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції. Відповідає за національні проєкти «Дiя.Бiзнес» і «Дiя.Ціфрова освіта», напрями онлайн-безпеки та євроінтеграції

Дмитро Казавчинський, співзасновник Odessa Business Club і «Охоронні пломби GST»

Андреас Флодструм, співзасновник і CEO компаній Beetroot і Beetroot Academy, співзасновник шведсько-українських IT-компаній Beetroot і Beetroot Academy

Андрій Здесенко, засновник і головний виконавчий директор Biosphere Corporation, власник компанії Charisma Fashion Group, співзасновник мережі українських ресторанів Vapiano, співзасновник бізнес-клубу Inspira в Дніпрі

Олександр Борняков, заступник міністра цифрової трансформації з питань розвитку ІТ. Співзасновник IT-Cluster Odessa

Максим Бахматов засновник і глава «Офісу Трансформації», керуючий партнер UNIT.City, новатор, бізнесмен, підприємець, ексгендиректор ВДНГ.

...та багато інших.

Ведучим першого Odessa Business Forum стане український маркетолог, засновник Fedoriv Group — Андрій Федорів.

Організатори та команда форуму відкриті до співпраці з усіма, кому не байдужа Одеса та позитивний імідж України за кордоном.

Контактна особа: координатор роботи з медіапартнерами Катерина  Воронова

Тел.: +38 067 740 24 89

Інтерфакс Україна — медіа-партнер.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА