13:36 14.07.2021

Моршинська на Atlas Weekend’ 21

2 хв читати

Круті інтерактивні зони, сортувальні станції, портал у неймовірний світ українських Карпат та наша улюблена природна Моршинська на головному літньому фестивалі країни

Моршинська на Atlas Weekend — це сім днів найбільшого фестивалю Східної Європи, сотні годин танців, терабайти музики в серці, мільйони усмішок та спогадів на все життя. Це круті тематичні атракції, сортувальні станції, запальна дитяча зона “Моршинська Спортик”, куточок з турботою про наймолодших відвідувачів від “Моршинки”, подарунки, щоденна підтримка гідробалансу та розваги для дорослих і дітей. Це атмосфера заповідних гір посеред великого міста та любов, що єднає нас в ритмі Моршинської.

“Це був неймовірний незабутній тиждень, який ми разом з вами провели на Atlas Weekend. Ми релаксували в головній зоні, присвяченій місцю народження природної Моршинської, поринали у “Карпатські Джунглі” зі “Спортиком” та безпечно й комфортно проводили час з найменшими в зоні “Моршинки”. Ми сортували ПЕТ, банки, папір, одноразові маски та рукавички прямо на території фестивалю, разом вчилися споживати розумно та цінувати світ навколо. А ще — звісно, ми підтримували гідробаланс, смакували новинки та насолоджувались улюбленими напоями: “Моршинка” для найменших, “Спортик” для школярів, природна негазована 1,5 л протягом дня, Моршинська з ароматами — для корисного освіження, унікальний Pine Water — для смакових мандрів до вершин гірських Карпатських лісів. Ми вже чекаємо на наступний Atlas Weekend, аби знову зустрітись з вами”, — розповідає директор з маркетингу ІDS Borjomi Ukraine Анатолій Гордєєв.

Нагадаємо, що цього року Моршинська стала офіційним партнером Atlas Weekend, підготувала одразу 4 розважальні тематичні зони для дорослих і дітей 0+ та встановила 7 сортувальних станцій на території фестивалю.

Будь здоровим. Будь у формі. Будь з Моршинською на найкрутіших подіях в Україні!

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА