14:51 16.07.2021

Данилюк: санкції проти телеканалів Медведчука – єдині законні санкції

1 хв читати
Данилюк: санкції проти телеканалів Медведчука – єдині законні санкції

Серед неефективних санкцій РНБО лише санкції проти телеканалів Медведчука є законними. Таку позицію висловив Олександр Данилюк, співзасновник Центру національної стійкості та розвитку.

"Це єдині санкції, які я публічно підтримував. Я над ними працював, тому розумію їх логіку. Санкції застосовуються у виключних випадках проти громадян України. Вони стосуються тільки фінансування тероризму – і стосовно Медведчука є відповідні докази, які розглядаються судом. Тому законно були запровадженні санкції", –  вважає Данилюк.

Що не можна сказати про решту запроваджених санкцій. Зокрема, Олександр Данилюк заявив, що від запровадження санкцій проти контрабандистів об’єми контрабанди тільки збільшилися.

"Ефекту від санкцій немає", – неодноразово повторює Данилюк і далі пояснює, яким чином насправді потрібно діяти владі.

"Контрабандисти нанесли шкоду державі у розмірі мільярдів гривень, інколи доларів. Їх треба засудити і посадити за грати, а не бавитися із санкціями, про які поговорили і забули", – рекомендує Данилюк.

Відомо, що Олександр Данилюк наразі є Головою правління Центру національної стійкості та розвитку (https://www.cenrd.org/), заснованого ним разом з Русланом Рябошапкою та Павлом Клімкіним.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА