23:41 29.07.2021

Вперше на Львівщині пройшов Турнір по гольфу серед жінок Open Ladies Golf Tour

2 хв читати

24 липня вперше на Львівщині пройшли змагання серед жінок Open Ladies Golf Tour за підтримки Всеукраінськоі федераціі гольфу. Четвертий етап щорічних змагань відбувся в ГК Едем.

Складне гольф-поле Едем підкорювали гольфістки з різних куточків країни. Залежно від рівня гри та гандикапу, жінки змагалися у різних категоріях (0-36.0) та (36.1-54.0). Такий розподіл допомагає як початківцям, так і досвідченим гольфісткам в однакових умовах змагатися за першість.

 

Цього разу до участі в змаганнях долучилося багато нових спортсменок, які вперше брали участь у Open Ladies Golf Tour, а для деяких саме цей турнір став дебютним.

 

“Для нас жіночі турніри з гольфу - це не тільки краса та задоволення від гри, це також потужна спільнота спортменок, яка з кожним разом стає все більшою та надихає інших ставати частиною українського гольфу. Ми раді, що гольф-поле Едем нарешті готове для проведення масштабних турнірів. Тепер у мешканок Західної України є де грати в гольф, а для всіх гольфісток є ще одна надзвичайно красива локація для турнірів.” - говорить Директор Open Ladies Golf Tour Олена Рудік.

Результати змагань Open Ladies Golf Tour.

З урахуванням гандикапу у номінації Stableford Net лідерками стали: Дяченко Марина (у гандикапній групі 0-36), Волошина Юлія (у групі 36.1-54.0)

Best Gross - Растворцева Ельвіра, а серед початківців, що проходили 9 лунок - Сковрон Галина. Best junior Stableford - Растворцева Аліса.

Longest drive -  гандикапна група 0-36 - Растворцева Ельвіра, група 36.1-54.0 - Романаускас Христина. Closest to the pin - (0-36) - Загородня Галина, (36.1-54.0) - Смолінська Христина.

Всеукраїнська федерація гольфу дякує всім партнерам, що долучилися до організації Open Ladies Golf Tour: гольф-клуб Edem Golf Club, Edem Resort Medical & SPA, автомобільний бренд Porsche, готелі Forte Village та Palazzo Fiuggi, гольф-простір CosmosGolf, бренд гольф екіпірування  TaylorMade, Premier Palace Wellness Club,  бразильський ресторан Grill do Brazil, ексклюзивні подарунки від ZAPASHNA.

Нагадуємо, що наступний етап відбудеться 12 серпня в ГК Суперіор, Харків.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА