13:56 06.08.2021

«Сумигаз» виконав План розвитку в частині електрохімічного захисту мереж

2 хв читати
«Сумигаз» виконав План розвитку в частині електрохімічного захисту мереж

З початку року фахівці АТ «Сумигаз» провели капітальний ремонт анодного заземлення 49 станцій катодного захисту, протекторного захисту на 2 установках, будівництво 2 активних дренажних установок. У такий спосіб підприємство забезпечує справний стан газових мереж, адже одна станція здатна захистити до 10 км газопроводу. Також проведено 5,5 тис. регламентних робіт з технічного огляду станцій катодного захисту, огляду установок протекторного захисту, дренажних установок, ремонту ізолюючих з’єднань.

«Станції катодного захисту захищають мережі від корозійного руйнування. Вчасне проведення інженерно-технічних робіт є вкрай необхідним для здійснення контролю за станом сталевих газопроводів», - зазначає головний інженер АТ «Сумигаз» Дмитро Сергієнко.

Роботи здійснено на виконання Плану розвитку АТ «Сумигаз» у рамках Інвестиційної програми. Цьогоріч інвестиції у газорозподільні мережі Сумщини перевищать 64 млн грн. Це кошти на реконструкцію, модернізацію, ремонт газових мереж та споруд на них, електрохімічний захист та удосконалення обліку природного газу.

 

Довідка. Акціонерне товариство «Оператор газорозподільної системи «Сумигаз» - єдина на території Сумської області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. Система газопостачання Сумщини - це 12 тисяч км газових мереж. Клієнтами компанії є понад 4 тисячі підприємств, установ і організацій та 386 тисяч сімей, що становить 75% від загальної кількості домогосподарств області. Річний обсяг розподілу складає близько 600 млн м3 природного газу. АТ «Сумигаз» забезпечує робочими місцями 1,9 тис. працівників та належить до одного із найбільших платників податків у Сумській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА