17:26 17.08.2021

Міжнародний Європейський Університет проводить курси тематичного удосконалення для лікарів

4 хв читати
Міжнародний Європейський Університет проводить курси тематичного удосконалення для лікарів

Безперервний професійний розвиток медичних фахівців чи не найважливіший аспект у процесі забезпечення якості медичної допомоги. Тільки постійне оновлення знань та навичок забезпечить високу фахову підготовку. Удосконалити вміння, підвищити рівень професійності  й отримати посвідчення з нарахуванням 25 балів до вашого професійного портфоліо (згідно з наказом України №446 від 2019 р.) можна у вересні 2021 року у Міжнародному європейському університеті.

МІЖНАРОДНИЙ ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ – реалізує державну концепцію безперервного професійного розвитку спеціалістів. Тематичне удосконалення передбачає підвищення кваліфікації з окремих розділів відповідної спеціальності. На тематичне удосконалення лікарі направляються в період між проходженням атестаційних циклів. Наявність свідоцтва про підвищення кваліфікації на циклах тематичного удосконалення враховується атестаційними комісіями при розгляді питань про присвоєння кваліфікаційної категорії.

НАЗВИ КУРСІВ:

"Патч-тестування" 06-10 вересня

Як швидко й легко визначити реакцію шкіри на хімічні речовини, метали, що містяться в предметах довкілля (одяг, засоби догляду за шкірою, прикраси та ін.)? За допомогою нової методики патч-тестування. Міжнародний європейський університет надає можливість навчитися діагностувати алергічні та контактні дерматити.

Основні навички, які ви здобудете:

  • проведення патч-тестування;
  • розпізнавання хронічних дерматозів, синдрому чутливої шкіри;
  • виготовлення патч-тестів.

Курс під керівництвом: Тетяни Бойчук – дерматовенеролога, дитячого дерматолога, алерголога, дерматоонколога, трихолога партнерської клініки "Майдерм".

Для кого: дерматовенерологів, косметологів, алергологів, онкологів, лікарів сімейної медицини, лікарів-інтернів, клінічних ординаторів, аспірантів та студентів медичних ЗВО.

"Дерматоскопія" 13-17 вересня

Можливість навчитися діагностувати хвороби шкіри за допомогою дерматоскопа,  бачити і читати здорову шкіру та патологію, виявляти зміни у клітинах, що можуть призвести до трагічних наслідків – все це і навіть більше можна отримати на курсі тематичного удосконалення для медиків від Міжнародного європейського університету.

Основні навички, які ви здобудете:

  • дерматоскопічної азбуки;
  • виявлення дерматоскопічних ознак меланоцитарних і немеланоцітарних утворень;
  • алгоритм виявлення меланоми.

Курс під керівництвом: Юліана Круля – хірурга, флеболога, пластичного хірурга, онколога та Дениса Силенка – дерматовенеролога, дерматолога, дерматоонколога, трихолога партнерської клініки "Майдерм".

Для кого: дерматологів, косметологів, лікарів сімейної медицини, лікарів-інтернів та студентів медичних ЗВО.

"Панч-біопсія" 20-24 вересня

Чудова можливість навчитися діагностувати хвороби шкіри: розпізнавати та діагностувати здорову шкіру та її стан при патології, упізнати на ранніх стадіях зміни шкіряних покровів, що можуть призвести до трагічних наслідків.

Основні навички, які ви здобудете:

  • проведення панч-біопсії;
  • можливості взаємодії практикуючих дерматологів і технологів;
  • впровадження у практику ефективних методів лікування та діагностики захворювань шкіри, заснованих на досягненнях вітчизняних та закордонних спеціалістів

Курс під керівництвом: Юліана Круля – хірурга, флеболога, пластичного хірурга партнерської клініки «Майдерм».

Для кого: хірургів, клінічних онкологів, дерматологів, косметологів, лікарів сімейної медицини, лікарів-інтернів, аспірантів, клінічних ординаторів, студентів медичних ЗВО.

"Трихологія" 27 вересня – 01 жовтня

Як розпізнавати здорове волосся та діагностувати його патології, виявити зміни волосяних цибулин, що можуть призвести до трагічних наслідків? Пройти курс від Міжнародного європейського університету і навчитися діагностувати хвороби волосся.

Основні навички, які ви здобудете:

  • діагностика пошкодженого волосся;
  • практичне відпрацювання процедур по реабілітації волосся;
  • розв'язання різних проблем, пов’язаних з волоссям і шкірою волосистої частини голови.

Курс під керівництвом: Кузьми Хобзея – лікаря-дерматолога партнерської клініки «Хобзей клінік», трихолога, спеціаліста з хірургічного відновлення волосся.

Для кого: трихологів, косметологів, лікарів сімейної медицини, лікарів-інтернів та студентів медичних ЗВО.

"Захворювання лор органів у контексті міждисциплінарного підходу" 04-08 жовтня

Бачити і читати хвороби та патології, виявити зміни у функціях органів чуття, що можуть призвести до трагічних наслідків легко, за допомогою діагностування хвороби рефлектора. Цьому ви зможете навчитися на курсі від Міжнародного європейського університету.

Основні навички, які ви здобудете:

  • отоларингологічної азбуки;
  • алгоритму виявлення патології;
  • освоїте методику ендоскопічного дослідження  ЛОР-органів.

Курс під керівництвом: Віктора Зайченка – лікаря-отоларинголога вищої категорії, дитячого отоларинголога та Ярослава Шкоби – лікаря-отоларинголога вищої категорії, дитячого отоларинголога партнерської клніки "Смарт".

Для кого: отоларингологів, терапевтів, лікарів сімейної медицини, педіатрів, лікарів-інтернів, клінічних ординаторів, лікарів-лаборантів закладів первинної ланки охорони здоров’я, аспірантів та студентів медичних ЗВО.

"Захворювання чоловічих статевих органів у практиці лікарів сімейної медицини", 11-15 жовтня

         Ознайомитися із сучасними рекомендаціями діагностики, лікування та профілактики захворювань чоловічих статевих органів, які базуються на доказовій медицині, а саме: клінічних рекомендаціях таких авторитетних світових організацій як Американська урологічна асоціація (AUA) та Європейська асоціація урологів (EAU), можна у жовтні на курсі ТУ від Міжнародного європейського університету.

Основні навички, які ви здобудете:

  • діагностика захворювання чоловічих статевих органів;
  • схеми лікування, консервативне та оперативне лікування;
  • профілактика та усунення ускладнень;

Курс під керівництвом: Вадима Козлова – уролога партнерської клініки "Гармонія здоров’я", андролога, сексопатолога, заслуженого лікаря України.

Для кого: урологів,  акушерів-гінекологів, лікарів загальної практики – сімейної медицини, аспірантів та студентів медичних ЗВО.

Форма навчання всіх курсів тематичного удосконалення для медиків: змішана (оф- та онлайн), тривалість – 5 днів.

НАШІ ПЕРЕВАГИ:

  • ми формуємо освітні програми на післядипломному рівні на вимогу та запит спеціалістів у реальному часу (поточному моменті);
  • ми залучаємо до надання освітніх послуг кращих міжнародних і провідних фахівців приватних, державних, комунальних закладів України;
  • "Не тільки знати, але й уміти". Ми розуміємо важливість формування практичних навичок та вмінь з використанням потенціалу асоційованої клініки та сучасного "симуляційного центру".

Детальна інформація та електронна подача документів: https://bit.ly/kursi_tematichnogo_udoskonalennya_ieu

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА