12:16 20.08.2021

Голова Спостережної Ради міжнародної платіжної системи "Лео" Віктор Ющенко відвідає конференцію Forbes

2 хв читати

У неділю, 22 серпня 2021 року, в Одесі відбудеться бізнес-зустріч "Forbes. Ресурси для зростання".

Якщо раніше фінансові технології сприймалися винятково як внутрішні розробки для банків, то сьогодні фінтех є основою всіх онлайн-транзакцій – від переказу коштів до сплати за ЖКП. Тому під час зустрічі актуальними ідеями щодо розвитку фінтех в Україні поділяться, зокрема, голова НБУ Кирило Шевченко та голова Спостережної Ради міжнародної платіжної системи "Лео", третій президент України Віктор Ющенко.

"Розвиток фінтех-індустрії сьогодні багато в чому визначає поступ цивілізації. Фінтех-компанії переводять на якісно новий рівень банківські послуги, кредитування, страхування та бухгалтерський облік. Прогнозується, що до 2022 року обсяг глобального фінтех-ринку може вирости до 310 мільярдів доларів. Україна не пасе задніх у цьому тренді, близько 43% українських фінтех-проєктів працюють на міжнародному рівні. За технологічним рівнем і спектром послуг ми успішно конкуруємо із провідними світовими гравцями. Якщо говорити про нашу компанію, то ми робимо ставку на сплав передових рішень з мудрістю та досвідом таких відомих у фінансовому світі фігур, як екс-голова НБУ та третій президент України Віктор Ющенко, який нещодавно очолив Спостережну Раду міжнародної платіжної системи "Лео", – зазначила глава процесінгової компанії LeoGaming і директорка ФК "Леогеймінг Пей" Альона Дегрик Шевцова.

Бізнес-івент "Forbes. Ресурси для зростання" відбудеться 22 серпня в Одесі. Початок зустрічі заплановано на 12:00. Партнерами виступає компанія LeoGaming та Айбокс Банк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА