12:27 25.08.2021

Абоненти Київстар можуть використовувати застосунок Дія та цифровий підпис для ідентифікації

3 хв читати

Відтепер абоненти Київстар можуть використовувати свої документи із Дія для ідентифікації у фірмових магазинах оператора та мультибрендових магазинах партнерів. А замість паперових договорів – оформлювати та підписувати електронну версію за допомогою цифрового графічного підпису.

Усі операції, які раніше потребували оригіналу паспорта, тепер можна здійснювати швидше та простіше із застосунком Дія. Серед найпопулярніших послуг: перехід на контрактну форму обслуговування, заміна SIM-карти, перехід на Київстар від іншого оператора та інші.

Скористатися Дією можна не лише у фірмових магазинах Київстар, а й в магазинах партнерів, зокрема мультибрендових мережах електроніки Алло, ЖЖУК та інших. Для ідентифікації абонентам достатньо в застосунку відкрити документ, що посвідчує особу та вибрати опцію штрих-код. Працівник магазину внесе код в систему й абоненту залишиться лише підтвердити запит на передачу копії цифрового документа.

Київстар спільно з сервісом державних послуг Дія інтегрував процес ідентифікації користувачів у власні IT-системи, щоб забезпечити абонентам більш захищений спосіб перевірки документів та скоротити час обслуговування.

Також Київстар завершив впровадження в усіх своїх магазинах цифрового графічного підпису документів на екрані планшета або смартфона. Для цього Digital-команда та рітейл Київстар розробили спеціальний додаток Jet для обслуговування клієнтів та продавців.

Підписом можна скористатися, наприклад, при підключенні контрактних тарифів. При цьому оформлення контракту потребуватиме лічених хвилин, оскільки не потрібно витрачати час на підготовку та друк паперових документів. Окрім швидкості та зручності, цей функціонал є більш екологічним, адже абоненти замість паперових документів отримують їх електронну версію на свій email. Такі документи мають ту ж юридичну силу як і надрукований варіант.

Нова послуга стала можливою завдяки підтримці регулятора галузі (НКРЗІ), який змінив застарілі норми законодавства та відкрив додаткові можливості для реалізації сучасних цифрових рішень. Це ще один важливий крок на шляху до paperless-документообігу та новітніх технологій.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку і понад 1 млн користувачів "Домашнього інтернету". Компанія  надає послуги на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 88,5% населення України живе на території дії мережі LTE Київстар. Компанія є лідером ринку мобільного зв’язку, фіксованого інтернету і конвергентних послуг (зв’язок, інтернет, ТБ). Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги, та інші. Для стартап-компаній створена унікальна платформа Open API з можливістю використовувати аналітичні дані оператора для  розробки цифрових продуктів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON, головний офіс в Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Компанія Київстар 23  роки  працює в Україні, і визнана як найдорожчий бренд України, найбільший платник податків у галузі зв’язку, кращий роботодавець та соціально-відповідальна компанією. 

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА