14:00 25.08.2021

Ближче до клієнта: топ-менеджери мережі АЗК "БРСМ-НАФТА" зайняли робочі місця операторів

3 хв читати

Національна мережа автозаправних комплексів «БРСМ-НАФТА» традиційно влаштувала «День спілкування з клієнтами», упродовж якого півсотні співробітників керівного складу по всій Україні стали операторами та касирами, аби віч-на-віч поспілкуватися з клієнтами та дізнатися про їхні потреби.

«Сьогодні разом з лінійним персоналом ми заправляємо автомобілі, миємо скло, заливаємо склоомивач, працюємо на касі, готуємо ароматну каву, смачні хот-доги, бургери та піцу. Головна мета акції – це спілкування з клієнтами, отримання від них зворотного зв’язку, щоб ми могли змінюватися і покращувати наші сервіси. Друга, не менш важлива ціль, – показати нашому лінійному персоналу, що ми одна велика команда БРСМ-Нафта, яка працює пліч-о-пліч: від ТОП-менеджера до заправника та касира.

Для нас цей важливий формат допомагає як приймати стратегічні рішення, так і відчувати тонкощі роботи на АЗК. Це відрізняє БРСМ-Нафта від конкурентів, дозволяє чути “голос” наших клієнтів і розуміти, як це працювати на місцях», – коментує Олександр Мельничук, директор зі стратегічного маркетингу мережі АЗК «БРСМ-НАФТА».

Керівники також консультували клієнтів щодо товарів у магазинах Good Market, асортиментний ряд яких налічує близько 5000 одиниць. Особливу увагу звернули на проект «власний імпорт», в рамках якого БРСМ імпортує в Україну на власні АЗК вина з Італії, Франції та Іспанії, що дає можливість запропонувати споживачу найкращу ціну на цю продукцію.

«Працівники БРСМ-НАФТА усіх рівнів орієнтуються на ефективність виконання робіт та відмінне знання продуктів – як палива, так і товарів, які ми пропонуємо. Якість і своєчасність – основні складові репутації всієї мережі. Щоб клієнт максимально продуктивно витрачав свій час, ми об’єднали в одній локації супермаркет, кафе та заправку. Цей проект дозволяє зануритися в епіцентр повсякденної робочої атмосфери, зрозуміти і відчути потреби наших клієнтів і максимально їх задовольнити», – зазначив Василь Бікус, операційний директор мережі АЗК «БРСМ-НАФТА».

«День спілкування з клієнтами» продовжує розширювати географію покриття та кількість залучених представників мережі. Дякуємо лінійному персоналу на «передовій», який разом з нами реалізує нові ідеї і проекти, а також самовіддано і ефективно працює, аби кожен гість повертався до нас ще раз.

Довідково: на ринку роздрібних нафтопродуктів України «БРСМ-НАФТА» працює з 1992 року. Щодня послугами АЗК користуються понад 200 000 автомобілістів по всій Україні. На сьогоднішній день мережа налічує 210 автозаправних комплексів по всій Україні. «БРСМ-НАФТА» пропонує автомобілістам України якісне паливо. У червні 2021 року Союз споживачів України із залученням авторитетних міжнародних компаній провів масштабне дослідження якості пального в семи національних мережах АЗК, враховуючи БРСМ-НАФТА. Зразки дизельного пального і бензину марки «А-95» брали фахівці компанії SGS – світового лідера у сфері інспекційних послуг. За результатами аналізу українського підрозділу Bureau Veritas, члена Міжнародної федерації незалежних інспекційних агентств (IFIA) – лабораторія «Інспекторат Україна», пальне бренду БРСМ-НАФТА відповідає всім міжнародним стандартам якості.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА