14:31 01.09.2021

Музичний показ-містерія "Заручені за часом" на закритті фестивалю високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2021

2 хв читати

2 вересня о 21:00 до “Софії Київської” на закриття фестивалю високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage 2021
Заключною подією фестивалю стане музичний показ-містерія “Заручені за часом”, що об'єднує показ колекції концептуального одягу дизайнера Федора Возіянова та музичний компонент від дуету Rulla Voita та вокального ансамблю Альтер Раціо

Поєднання класичної музики, невагомих тканин, сміливих аксесуарів та інтриги – це про перфоманс “Заручені за часом”.

Чому варто відвідати захід:
🕗 Представлена колекція одягу складатиметься з двох частин: 

Перша – практична, бачення дизайнером нових символів “Софії Київської”, які можна втілити у мерчі заповідника. Поки ці речі існують у єдиному екземплярі та не для продажу. 

Друга – більш художня, візуалізація часу, діалог про те, як нам навчитись не лише рахувати час, а і зберігати його.

🕗 Федор Возіянов вже не вперше представляє публіці фешн-перфоманси: серед них показ у Києві за участю моделі з інвалідністю та презентація в Парижі колекції суконь-картин за мотивами робіт Казимира Малевича.
🕗 Rulla Voita – це ансамбль, унікальність якого у поєднанні звучання скрипки Олександри Васильєвої та ударних інструментів, віброфона та марімби Дмитра Ульянова

“Мій перформанс про те, щоб задуматися над часом, над його плином. За настроєм він не сумний, ні. Він про те, що і минуле, і майбутнє завжди присутні в нашому житті. 

Водночас ми ніколи не живемо ні в минулому, ні в майбутньому – ми живемо зараз. І дуже важливо відчувати цей момент, відчувати життя тут і зараз.

Одяг у багатьох сенсах – це обличчя часу", – наголошує Федір Возіянов.
Запрошуємо!

З приводу додаткової інформації, звертайтесь:
Оксана Мартинкова, 380958313340
[email protected]

Про Bouquet Kyiv Stage:

Фестиваль Високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage започаткований у 2018 році у Києві. Традиційно він проходить в останні дні літа в заповіднику "Софія Київська". 

Захід поєднує музику, візуальне мистецтво, кіно, театр, літературу, балет і фешн. Щороку понад третину програми складають закордонні учасники.

Організатори фестивалю Bouquet Kyiv Stage 2021 – культурний центр “Дом Майстер Клас” та Національний заповідник “Софія Київська”. Засновники фестивалю позиціонують його як подарунок місту, тому вхід на всі події є вільним за наявності вхідного квитка на територію заповідника. 

Цьогорічна  тема – "МИ. Між минулим і майбутнім". Усі події – а це сім днів музики, візуального мистецтва, театру, літератури, бесід під ясенем із лідерами думок та культурними діячами і насичена дитяча програма – будуть пов’язані з темою часу і проживанням життя "тут і зараз".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

Креативна рекламна кампанія для мережі Сільпо від агенції Promodo

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА