14:40 01.09.2021

Дантівський день фестивалю Bouquet Kyiv Stage у "Софії Київській"

2 хв читати

Цьогоріч весь світ відзначає 700-річчя від дня смерті Данте Аліг’єрі — одного з найвидатніших поетів, представника доби Середньовіччя, мислителя, автора прославленої «Божественної комедії».

Запрошуємо вас 2 вересня разом з Bouquet Kyiv Stage відвідати Дантівський день фестивалю у “Софії Київській”.

 На вас чекають:

🔥 17:00 Лекція “Дантівський «Рай»: як це зроблено і як це читати

Автор останнього українського перекладу “Комедії” Максим Стріха розповість про написання “Раю”, його місце в цілісності всієї поеми, побудову Дантівських небес, історії й характери їхніх мешканців і про багато чого іншого.

Деталі тут.

🔥 18:00 Перформанс-читання «Божественна комедія»: між голосом та звуком

Під час перформансу можна буде послухати рядки з усіх трьох кантик «Божественної комедії», що повпливали на велику кількість мистецьких явищ, у виконанні професійних акторок різних поколінь і в супроводі старовинної української музики, яка підсвітить Данте несподівано та небувало.

Деталі тут.

🔥 19:00Концерт-присвята Данте

Муніципальний академічний камерний хор «Київ» під орудою маестро Миколи Гобдича виконає кантату O luce etterna видатного українського композитора Валентина Сильвестрова, натхненну «Божественною комедією» Данте.

Деталі тут.

Запрошуємо!

З приводу додаткової інформації, звертайтесь:  Оксана Мартинкова, 380958313340  [email protected]

Про Bouquet Kyiv Stage:

Фестиваль Високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage започаткований у 2018 році у Києві. Традиційно він проходить в останні дні літа в заповіднику «Софія Київська».

Захід поєднує музику, візуальне мистецтво, кіно, театр, літературу, балет і фешн. Щороку понад третину програми складають закордонні учасники.

Організатори фестивалю Bouquet Kyiv Stage 2021 – культурний центр “Дом Майстер Клас” та Національний заповідник “Софія Київська”. Засновники фестивалю позиціонують його як подарунок місту, тому вхід на всі події є вільним за наявності вхідного квитка на територію заповідника.

Цьогорічна  тема – «МИ. Між минулим і майбутнім». Усі події – а це сім днів музики, візуального мистецтва, театру, літератури, бесід під ясенем із лідерами думок та культурними діячами і насичена дитяча програма – будуть пов’язані з темою часу і проживанням життя «тут і зараз».
 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА