15:53 03.09.2021

Ощадбанк пропонує кредити на придбання техніки від "Цеппелін Україна"

1 хв читати
Ощадбанк пропонує кредити на придбання техніки від "Цеппелін Україна"

Ощадбанк розпочинає видачу кредитів в рамках партнерської програми на придбання техніки від компанії "Цеппелін Україна", яка є частиною міжнародної групи Zeppelin та займається поставками промислової, сільськогосподарської та будівельної техніки.

На українському ринку компанія є ексклюзивним офіційним дилером всесвітньо відомого бренда Caterpillar (CAT), а також пропонує техніку визнаних лідерів ринку сільськогосподарської техніки: Fendt, Valtra, KUHN, Farmet, Agrifac, Bourgault, та інших.

Ощадбанк пропонує такі умови кредитування:

- відсоткова ставка – від 0,1%;

- сума – до 50 млн грн;

- строк – до 5 років;

- графік погашення адаптовано до сезонності.

Ощадбанк пропонує широкий вибір партнерських програм на придбання техніки та обладнання, в тому числі медичного, а також добрив, насіння та засобів захисту рослин. Загальна кількість партнерів – виробників та дилерів сільськогосподарської техніки, спеціалізованого обладнання, транспортних засобів перевищила 240.

Більш детально про фінансування бізнесу, партнерські програми та кредити від міжнародних установ – на офіційному сайті Ощадбанку або за спеціальною телефонною лінією для бізнес-клієнтів: 0 800 219 800.

Прес-служба Ощадбанку

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА