16:28 07.09.2021

"Фармак" за здоровий спосіб життя: як минув п'ятий ювілейний забіг у місті Шостка

2 хв читати

У кожного міста є свої традиції. Ми слідуємо стародавнім, а новітні створюємо самі. Уже доброю традицією для «Фармак» стало вітати Шостку із Днем міста спортивно. Компанія вп’яте провела ювілейний забіг "Фармак": біг для здоров'я".

За 5 років на старт забігу вийшло 2400 учасників, які разом пробігли понад 4400 кілометрів, що дорівнює відстані від Шостки до Лісабону.

Організатори запропонували 2 забіги для дорослих і дітей на дистанції 2000 м і 500 м. Переможців нагороджували зіркові гості заходу та керівництво компанії "Фармак".

"Ми працюємо в Шостці з 2015 року і протягом цього часу активно долучаємося до життя нашої громади. Ми прагнемо розвивати не тільки компанію, а й території, на яких ведемо бізнес. Дякуємо містянам, що бігли сьогодні з нами заради здоров’я та вітаємо зі святом!" – коментує Євгенія Піддубна, директорка з корпоративних комунікацій "Фармак", перетнувши фініш.

Цьогоріч до події доєдналися ведуча "Хіт FM" Юлія Карпова та відома українська співачка Руслана Лижичко.

"Приємно бачити, що до таких проєктів, як "Фармак": біг для здоров'я", щороку приєднується все більша кількість людей. Дуже приємно бути присутньою та дякую "Фармак" за запрошення! Такі заходи не тільки об'єднують, але й часто стають гарним стартом для наступних звершень задля здоров'я!" – коментує Руслана.

Попри те, що захід був багатолюдним, організатори подбали про дотримання всіх протиепідемічних заходів.

Дивіться, як це було, на сайті події http://www.farmak.run/

Довідка про компанію

"Фармак" – лідер фармацевтичного ринку України*. У продуктовому портфелі компанії понад 220 складнокомпонентних сучасних лікарських засобів. Серед основних напрямів – ендокринологічні, гастроентерологічні, кардіологічні, неврологічні, протизастудні та інші препарати.

Компанія щорічно реінвестує в розвиток до 90% прибутку. Загалом з 1995 року інвестували в модернізацію виробництва понад 310 млн доларів США. Щорічні інвестиції в наукові дослідження й розробки становлять приблизно 15 млн доларів США. Виробничі потужності та лабораторно-технічний комплекс підприємства мають міжнародну сертифікацію та відповідають високим вимогам європейських стандартів GMP.

У 2020 році "Фармак" збільшив експортні постачання на 40%. Сьогодні продукція компанії представлена в понад 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії та інших.

"Фармак" входить до топ-25 найінноваційніших компаній, визнаний найбільшим платником податків серед фармвиробників України та найкращим роботодавцем**.

* За обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research.

** За даними рейтингів видання "Власть денег" (2020 рік), "РЕЙТИНГ. Бізнес в офіційних цифрах" (2021 рік), "Топ-100. Рейтинги крупнейших" (2020 рік).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА