12:02 09.09.2021

Квіткова композиція з цілодобовою доставкою

2 хв читати
Доставка квітів Київ

Кожен з нас хоч раз задавався питанням, які квіти вибрати, вірне кількість, правильний колір або відтінок, адже вибрати серед величезної кількості різних кольорів дуже складно. Тому слід детальніше розібратися з символікою кольору і вибрати по-справжньому правильне поєднання в букеті.

Доставка квітів по Києву

Якщо вам раптово знадобилося замовити букет квітів з доставкою, ви без проблем можете звернутися за допомогою в бутик Dicentra, доставка в будь-який район Києва, а також по Київській області здійснюється цілодобово від двох годин з моменту замовлення.

Доставка квітів Київ - це найсучасніша та зручна послуга доставки квітів і подарунків дорогій для вас людині в будь-який день і в вдалий час. Завдяки салону Dicentra, ви можете вибрати найкрасивіший букет і в один клік оформити замовлення і доставку на сайті салону. Обов'язково скористайтеся послугою «Доставка квітів у Києві» і порадуйте свою другу половинку розкішним букетом.

Символіка кольору

Кольори дуже тісно пов'язані з нашим життям, особливо це стосується кольорів, певний колір окремої квітки або цілого букета, може особливо вплинути на настрій одержувача, тому потрібно вибрати правильний відтінок.

  • Бордові квіти так і випромінюють упевненість адресата, цей колір виглядає дуже солідно і гідно, букет бордових квітів можна піднести колезі або людині старшого віку;
  • Червоний колір символізує любов, такий відтінок вважають класикою в світі квітів. Наприклад, троянди купити червоного кольору, буде відмінним рішенням при визнанні в любові. Найчастіше, червоного відтінку вибирають букет «101 троянда», відмінне рішення для пропозиції руки і серця;
  • Квіти рожевого відтінку символізують ніжність, трепетність і легкість. Квіти ніжно рожевого відтінку чудово підійдуть для подарунка юній дівчині, також це стане прекрасним подарунком для прояву уваги або на перше побачення.

Не тільки найкращі квіти в Києві

Майстри бутика Dicentra, з легкістю доповнять Ваш квітковий подарунок декоративними предметами, такими як:

  • Фольговані кульки у вигляді об'ємних геометричних фігур, сердець або різні кульки з написами;
  • Листівки з найкращими побажаннями в будь-яке свято;
  • Смачними тістечками, тортами або коробкою цукерок.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА