14:55 10.09.2021

IDS Borjomi Ukraine продала Трускавецький завод мінеральних вод

1 хв читати

Новим власником стала інвестиційна компанія Dragon Capital 

Трускавецька група компаній, до складу якої входять "Аква-Еко", "Акваріус", "Анна-Г" тепер має нового інвестора. ТМ "Трускавецька" перейшла у власність Dragon Capital. У портфелі IDS Borjomi Ukraine залишаються ТМ "Моршинська", "Миргородська", Borjomi, Aqua Life та "Аляска". 

Згідно з угодою, IDS Borjomi Ukraine протягом півроку буде надавати новому власнику консультаційну підтримку, а також залишає незмінною дистрибуцію та команду продавців. Супроводження угоди з боку продавця було здійснено компанією Цитадель Капітал.

IDS Borjomi Ukraine - провідний національний виробник бутельованої води, частина холдингу IDS Borjomi International, одного з найбільших гравців на ринку мінеральних вод СНД і Прибалтики. 

 "Трускавецький завод мінеральних вод приєднався до IDS Borjomi Ukraine 15 років тому. За цей час було реалізовано багато цікавих проектів на домашньому та експортних ринках. Проте, згідно стратегії нашої компанії, прийняте бізнес-рішення дозволить нам сконцентруватися на інноваційних підходах розвитку основного портфелю" - коментує Марко Ткачук, генеральний директор IDS Borjomi Ukraine.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА