14:50 13.09.2021

Сонячні електростанції AES Group виплатили 2,5 млн грн податків за 8 місяців 2021 року

2 хв читати

Інвестиційна промислова група AES Group - один з найбільших платників податків Харківського регіону, в тому числі серед виробників електроенергії з відновлюваних джерел.  У 2020 році податкові відрахування сонячних станцій, що входять до складу інвестиційної промислової групи AES Group "АЛЬТЕРНАТІВ ЕНЕРДЖІ СОРСЕС СОЛАР", "БОРКИ СОЛАР", "СОЛАР СОЛЮШНС ЮКРЕЙН" в державні бюджети України всіх рівнів склали майже 3,5 млн грн.  З початку 2021 року сума сплачених податків вже склала 2,7 млн грн.

Стратегія групи компаній AES Group відповідає Енергетичної стратегії України по Паризькій кліматичній угоди і розвиває цей напрямок за рахунок сонячної генерації.  Зелений портфель групи компаній AES Group сьогодні становить 10.1 МВт і представлений сонячними електростанціями потужністю 3,9 МВт, 2,2 МВт і 4 МВт, розташованими в Харківській області.

За 8 місяців 2021 року сонячні електростанції виробили 9 890,236 МВт електроенергії.  Це дозволило забезпечити електрикою близько 50 тис. домогосподарств.

У планах групи компаній AES Group будівництво ще однієї електростанції потужністю 8 МВт.

"AES Group - один з найбільших внутрішніх інвесторів в українську економіку.  Ми вважаємо, що успішний приватний бізнес, якому довіряють партнери та суспільство - це запорука сильної країни що стабільно розвивається.  Інвестиції AES Group в енергетичну галузь дозволяють створювати нові робочі місця і будувати незалежну Україну, одночасно наповнюючи місцевий і державний бюджети за рахунок виплачених податків", - коментує президент інвестиційної промислової групи AES Group Костянтин Валеулін.

Справка

AES Group – інвестиційна промислова група компаній, місією якої є об’єднувати бізнеси, якістю продукції яких задоволений кожен український споживач та робити вагомий внесок в стабільне економічне майбутнє харківського регіону та всієї України.

AES Group розвиває ринок промислових енергетичних підприємств східної України та працює в нафтохімічній, спиртовій, енергетичній, науково-дослідницькій та інших сферах. До складу групи входять нафтохімічне підприємство Ukrainian Petroleum, Караванський та "Артемівський спиртові заводи, сонячні електростанції", Науково-дослідний центр "Укрнафтохім".

Непрофільними бізнесами компанії є ФК "Металіст 1925". У рамках корпоративної соціальної відповідальності, AES Group опікується та розвиває Дитячу футбольну академію.

Президент інвестиційної промислової групи AES Group – Костянтин Валеулін.

https://aesgroup.com.ua/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА