17:03 13.09.2021

В Інституті міжнародних відносин відкрили інтерактивний освітній центр: як бізнес інвестує в українські ВНЗ

2 хв читати

10 вересня відбулось урочисте відкриття оновленого простору інтерактивного навчання, оснащеного сучасною технікою для кожного студента, а також інтерактивним дисплеєм та стрім-студією. Проект реалізований на базі комп'ютерного класу Інституту міжнародних відносин за підтримки Альони Шевцової, CEO fintech компанії LeoGaming, акціонера транзакційного банку IBOX BANK.

Подія відбулась за участі головного мецената Альони Шевцової, а також: Віктора Ющенка, третього Президента України, голови Наглядової ради міжнародної платіжної системи LEO; Петра Мельника, голови правління IBOX BANK; Володимира Бугрова, ректора КНУ імені Тараса Шевченка; Валерія Копійки, директора Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса  Шевченка.

“Наша  випускниця 2010 року бакалаврату і 2012 року магістратури Інституту міжнародних відносин, Альона Шевцова із компанією та своїми колегами,  друзями зробила ось такий подарунок для рідного інституту,  подякувавши за здобуту науку в такий спосіб” - розповідає Володимир Бугров, ректор КНУ імені Тараса Шевченка.

"Ендаумент-фонд Інституту – унікальний для України приклад того, як об'єднати в собі динаміку українського бізнесу і розвиток університету. У нас є багатий досвід співпраці з відповідальним бізнесом,  ми раді, що тепер наші студенти матимуть доступ до найсучасніших інструментів інтерактивного навчання як у світових наукових центрах", – підкреслила Валентина Мазуренко, координатор з організації публічних заходів та партнерства Інституту.

Третій Президент України  та голова Наглядової ради міжнародної платіжної системи LEO Віктор Ющенко зазначив, що особливо сьогодні важливо інвестувати в науку, адже це знання майбутніх поколінь. 

Загальна вартість проєкту та сума інвестицій в ремонт, оснащення центру інтерактивного навчання склала понад 1,5 млн грн, без урахування власних коштів основного мецената Альони Шевцової.

“Створення інтерактивного простору - не єдиний проєкт. За рішенням наглядової ради МПС LEO та IBOX BANK 15 найкращих студентів університету отримають стипендію та вже мають план стажування у компаніях. А за результатами стажування найкращі отримають пропозицію продовжити кар’єру у фінансовій компанії та банку.  Сподіваємось, що словосполучення “соціально відповідальний бізнес” стане трендом для українського бізнес середовища і такі програми будуть прикладом для 73 українських банків” - розповідає Альона Шевцова.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА