12:43 14.09.2021

ЛАЗ наших олімпійців і заводський кабріолет “Таврія” - на OldCarLand покажуть перші українські машини

2 хв читати

Сотні раритетних машин покажуть із 17 по 19 вересня на найбільшому технічному фестивалі OldCarLand. Він відбудеться у Державному музеї авіації ім. О.К. Антонова по вул. Медова, 1 у Києві.

Саме там, серед сотні літаків і гелікоптерів, на понад 10 гектарах території виставлять рідкісні старовинні автомобілі. Чимало з них відіграли непересічну роль в історії і належали відомим людям. Захід організовує клуб технічної класики OldCarServiсe.

Можна буде побачити під час руху моделі, яким понад 80 років, найстаріші велосипеди, мопеди, моторолери, мотоцикли й свіжі роботи кращих реставраційних майстерень.

Тема осіннього OldCarLand – “Зроблено в Україні”. У центральній експозиції заходу, на червоній доріжці, представлять машини, з яких починався автопром на території нашої країни. Ці  моделі стали народними та знаковими для кожної сім’ї.

Проте спеціально для головної теми OldCarLand вдалося відшукати унікальні зразки української техніки. Це одна із двох збережених “Таврія” у кузові кабріолет, яких АвтоЗАЗ випустив обмеженою партією, автобус ЛАЗ у спецвиконанні, що возив перших українських олімпійських чемпіонів, всюдихід ЛуАЗ у стані машини, що тільки но зійшла з конвеєра, колекцію автомобілів “Запорожець” - від першого до останнього.

Одним із найстаріших автомобілів OldCarLand буде Opel P4 1935 року випуску. Його вперше привезуть на фестиваль. Модель з кінця 1950-х років не їздила й збереглася в комплектному й робочому стані.

Також запланована експозиція “Капсула часу”. На ній виставлять ретромашини, які попри свій вік, мають рекордно малий пробіг і є у стані щойно випущених авто. 

У програмі фестивалю — презентації вражаючих машин, конкурси водійської майстерності на ретротехніці, конкурс “Елеганція”, покази ретромоди, змагання серед дітей на педальних машинах і багато іншого.

Під час проведення  OldCarLand діятиме сцена, працюватимуть  фудкорти з найрізноманітнішою їжею, буде безліч яскравих локацій і фотозон. Для дітей передбачені майданчики, розважальні зони та інші активності. 

На OldCarLand буде цікаво всім, незалежно від віку та інтересів!

Квитки можна придбати на karabas.com або в касах Державного музею авіації імені О.К. Антонова в дні проведення заходу.

ДОВІДКА

OldCarLand - найбільший технічний фестиваль на території України. На ньому презентують ексклюзивні та класичні автомобілі, мотоцикли, автобуси, вантажівки. Збирає щоразу понад 500 учасників. Проходить двічі на рік (навесні та восени) в Києві у Державному музеї авіації імені О.К. Антонова по вул. Медова, 1. Організовує захід клуб технічної класики OldCarServiсe.

сайт: oldcarland.com.ua

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

https://www.facebook.com/Oldcarland/?ref=bookmarks

https://www.instagram.com/oldcarland/

https://t.me/old_car_land19

https://www.youtube.com/channel/UCK-P8JUzW3kuLnUfv-bi4rA

Про фестиваль у кадрах і фактах https://www.youtube.com/watch?v=jJr1wvtosb4

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА