11:20 15.09.2021

Об’єкти UTG здобули 6 нагород на RAU Awards 2021

1 хв читати

10 вересня відбулася церемонія нагородження RAU Awards 2021 сфері рітейлу, e-commerce і девелопменту. Об’єкти, створені за участю компанії UTG, здобули 6 нагород: 2 золота, 3 срібла та 1 бронзу. Організатором виступила Асоціація рітейлерів України.

ТРЦ Ocean Plaza був удостоєний золота в категорії "Кращий великий ТРЦ в містах-мільйонниках". Компанія UTG є автором концепції торгового центру, а також виступає консультантом проекту.

Вінницький ТРЦ "Мегамолл" отримав одразу 2 нагороди: золото в номінації "Кращий середній ТРЦ поза міст-мільйонників", а також срібло в номінації "Відкриття року в девелопменті". У 2020 році UTG виступила автором реконцепції торгового центру, а також є ексклюзивним консультантом об’єкту.

Ще 2 срібла отримали ТРЦ, створені за концепцією і при ексклюзивному брокериджі компанії: Smart Plaza Polytech (Київ) в номінації "Кращий малий ТРЦ в містах-мільйонниках" і ТРЦ "Глобал UA" (Житомир) в номінації "Кращий великий ТРЦ поза міст-мільйонників". Також в номінації "Відкриття року в девелопменті" бронзу здобув ТРЦ APPOLO (Дніпро).

"Ми вітаємо всіх партнерів компанії UTG з отриманими нагородами, дякуємо за довіру і тривалу співпрацю. Успіх наших проектів і визнання їх експертами ринку підтверджує якість нашої роботи і лідерство компанії UTG на ринку", – коментує директорка UTG Євгенія Локтіонова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА