13:43 15.09.2021

Найстарший в Україні турнір зі спортивного танцю Парад надій перенесли з весни на 16 -17 жовтня

3 хв читати

Як повідомили організатори  турніра Парад надій, XXXII Міжнародний фестиваль зі спортивних танців відбудеться 16-17 жовтня 2021 року. На паркеті столичного виставкового центра «АККО Інтернешнл» (проспект Перемоги, 40-Б) зберуться тисячі спортсменів та близько сотні суддів з України та Європи. Традиційно Парад надій проходить навесні, але через локдаун дійство відбудеться восени. 

 Організатори турніра  –  відома у Києві Школа танців Федорчук (Спортданс). На запрошення заслуженного тренера України Валентини Федорчук на дводенні змагання очікується приїзд близько 1000 спортсменів. Протягом двох днів танцюристи розіграють 300 комплектів медалей у 8-ми відділеннях: 9-00, 12-00, 15-00, 19-00.

 –  Задля дотримання заходів особистої безпеки спортсменів та глядачів ми розділили змагання на чотири відділення. До коронавірусу було три. Це потрібно, аби уникнути скупчення людей,  –  розповідає Валентина Федорчук, засновниця міжнародних змагань «Парад надій», голова колегії суддів Асоціації спортивного танцю в Україні, заслужений тренер України.  –  Глядачі та учасники на місці проведення будуть перебувати у масках, тимчасовим винятком стануть спортсмени, які безпосередньо змагаються на танцполі. 

 Вже багато років поспіль фестиваль підтримує Геннадій Виходцев  –  співзасновник Фокстрот  – особисто та Група компаній “Фокстрот”. 

 –  32-й рік поспіль Парад надій задає тон у своїй галузі  –  демонструє рівень проведення змагань та прискорює розвиток спортивних бальних в Україні,  –  коментує подію генеральний директор ГК Фокстрот Геннадій Виходцев, який являється генеральним партнером турніру вже протягом 19 років.  –  Цей турнір  –  справжня цінність. Він на 2 роки старший за незалежність України. Він відбувався у часи всіх фінансових та політичних криз. Він не підвладний часу. Сподіваюся - пройде й випробування коронокризою. Бажаю 32-ому турніру відбутися, організаторам  –  витримки, а учасникам  –  легкого паркету!

 За ініціативи Геннадія Виходцева справжньою родзинкою фестивалю стане 19-ий “Кубок Фокстрот”. Його отримують від бренду Foxtrot найкращі виконавці однойменного танцю. Крім нагородження найвправніших виконавців фокстроту відома мережа побутової техніки та електроніки відзначає заохочувальними призами 4 пари спортсменів, які розташовувалися у турнірній таблиці після лідерів, а також інших учасників цього унікального змагання у категорії юніори та молодь. 

  –  Я вдячна Фокстрот за цю традицію з популяризації однойменного танцю,-  говорить Валентина Федорчук.  – Кубок Фокстрот  –  справжня окраса нашого фестивалю, й, наскільки мені відомо, це єдиний у світі кубок, який розігрується за виконання найскладнішого танця європейської програми. 

 Парад надій добре відомий серед українських аматорів та професійних спортсменів. Справ у тому, що Валентина Федорчук запрошує у Київ суддів, які добре відомі міжнародній танцювальній спільноті. Танцюристів оцінюють неодноразові чемпіони світу та Європи англійці Грехем Освік та Алекс Іванець (Велика Британія), Стефан Осенкоп та Бен Борк з Німеччини, Андреа Чігареллі та Фіоре Манзіоні (Італія), Януш Бялий з Польщі, Андрій Андроник з Молдови. Крім того, потужним є лоббі українських суддів  –  на Параді надій збираються найбільш поважні фахівці української школи спортивних танців. Багатом спортсменам важлива думка цих людей про свою майстерність, але побачити разом цю суддівську плеяду можна лише на Параді надій. 

 Крім підбору та роботи суддівської бригади, Парад надій відомий шанобливим ставленням до спортсменів. Ще на старті спортсмени, які виходять на паркет колоною, отримують подарунки від сокового партнера – ТМ «Садочок» компанії Pepsico в Україні. Наймолодші танцюристи мають подарунки від доброго партнера, виробника м’яких іграшок ТМ «Гулівер Країна» та танцювального магазина Dance me. Гостей розміщує готель «Редіссон Блу Поділ. А комфортний зал для змагання облаштовує ТМ «AmG Service» (забудова та обладнання  міжнародних змагань). 

Інформаційну підтримку «Параду надій 2021» вкотре забезпечують медіапартнери та вже добрі друзі фестивалю  –  головний партнер - медіа холдінг OBOZREVATEL, всеукраїнське видання  «Дзеркало Тижня – Україна», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна», інформаціне агентство РБК, всеукраїнська газета  «День» та портал  https://flymark.com.ua/event/2778

Промо-партнером стало PR-агентство BeMyMedia 

 Спортсмени та гості фестивалю мають можливість стежити за новинами на офіційній сторінці FB https://www.facebook.com/groups/241505113899088 та інстаграмм - https://www.instagram.com/parad_nadiy/?hl=ru

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА